Πρώτη φορά το ακούω αυτό..Γενικά τελευταία έχει παίξει τρελή ταλαιπωρία με το θέμα. Κόκκινα μάτια, φαγούρα στα βλέφαρα, επιπεφυκίτιδες και να φανταστείς φακούς φοράω μόνο έξω και σχεδόν ποτέ μπροστά σε pc. Επειδή στα γυαλιά που έχω τώρα πλέον επεμβαίνω με σύρμα και πένσα σκέφτομαι να πάρω ένα καλό combo σκελετό-φακούς και να ψιλοκαταργήσω τους φακούς επαφής.
Σχετικά με το λέιζερ για μεγάλους βαθμούς νομίζω ότι πρέπει να το αποφεύγεις.
Όλα συνηθίζονται. Επίσης γυαλιά > φακούς.
έχω δεκάδες επιχειρήματα εναντίον των γυαλιών αλλά θα πω μόνο αυτά που με ενδιαφέρουν:
- μπάλλα
- γυμναστήριο
- συναυλία
βέβαια το καλύτερο θα ήταν να μου περίσσευαν 2500ε να κάνω επέμβαση, αλλά για την ώρα συμβιβάζομαι με τους φακούς.
Rock or Nothing
Κοιτα αν καθεσαι πολλες ωρες στο pc (οπως εγω πανω απο 10ωρο) το ματι ξερενεται και καλο ειναι να βαζεις "ψευτικα δακρυα" κολληριο καμια φορα . Γενικα θελει προσοχη . Τι να σου πω ειναι και θεμα του καθε οργανισμου.
"""χελιδόνι
Quote Originally Posted by Urlic View Post
....Αυτα
δεν ξερω αν τα γυαλιά μου έχουν φίλτρο""""
ρωτα τον οπτικο που τα εβαλες ....simple
[IMG][/IMG]
χελιδόνι, με τι βαθμούς είσαι? είναι οι ίδιοι με τα προηγούμενα γυαλιά σου ή ανέβηκες?
επίσης για να ξηγιόμαστε, define στρογγύλεμα και αν παίζει συνέχεια ή όταν κοιτάς ή από συγκεκριμένα μέρη-γωνίες του φακού(π.χ. από πλάγια, πάνω ή ό,τι)
και πόσες μέρες το δοκίμασες πριν τα αλλάξεις?
περί φίλτρου-επίστρωση το λέμε οι γραμματιζούμενοι- τσέκαρε το χρώμα της αντανάκλασης πάνω στο φακό. αν είναι πράσινο, μπλε, μωβ, χρυσό(ένα κρύσταλλο της zeiss είναι σουπερλουξ) ή κάτι πέρα από λευκό είσαι οκ, αν όχι ντροπή και ντροπή.
ονιμπότσε, μετά τον παπακωνσταντίνουν και το κοινό δίκαιο έρχεσαι να πλήξεις και το επάγγελμα μου με το laser. οκ άνθρωπε, κάπου θα σε πετύχω.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Ξέρω, ξέρω. "σπλήνα - καρωτίδα, μουνάρα". Πες πότε θες να πάμε στο Κάραβελ!
@Φιξξερ: S.A.G.A.P.O.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Eimai se etairiko ouzeri dipla apo ti douleia opote swsti apantisi to vrady. Vgale mia fwto ta gyalia sou k steile na tsekarw. Episis grapse k ti syntagi/vathmous pou sou edwse o giatros/optikos na dw peri stroggylematos.
ευχαριστω !! δεν εχω πια τη συνταγη αλλα για το επομενο ζευγαρι θα ζητησω φιλτρο =>
οκ θα τα βγαλω φωτο
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr