ΟΤΙΝΑΝΕ
κατέβαζα τις προάλλες την τρίτη σεζόν για την αδερφή μου και λίγο, να σας πω την αλήθεα, τη ζήλεψα που θα το έβλεπε για πρώτη φορά.
βέβαια με γείωσε γιατί συζητούσαμε για κάποιες σκηνές κ εγώ ήμουν ακόμη μεσ στη καύλα και μου απαντάει: "τι να σου πω, μαλλον δεν τους αγαπώ όσο εσύ".
τράβα μωρή δες τα φιλαράκια πάλι.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
ανακοινώνω περήφανα οτι το ΒΑΡΙΕΜΑΙ και δε μπορω να το τελειωσω με τιποτα
η σειρα τελείωσε για μένα από την πρώτη σεζόν με το στοκ υδροφθορικού οξέως ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΕ
Vielen Dank für alles was mal war
Δυνατο πινκ, εισαι ακομα πιο τρου κι απο μενα που εκατσα και το τελειωσα με το ζορι ενω ηταν μαλακιαρα για 2.5 σεζον στο τελος
Πινκ και στους δύο. Είστε πιο τρου κι από μένα, που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο επειδή είναι μαλακιάρα.
Life begins at 45°.
ήμουνα, απατησα την επιστημη. μηχ. περιβαλλοντος πλεον
Vielen Dank für alles was mal war
το είδα γιατί είχε αλήθειες από την ζωή, ζείτε σε μια φούσκα και γιαυτό
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Το θέμα βρε παιδί μου τεσπα δεν είναι τι είναι η όχι λογικό να υπάρχει σε απόθεμα σε ένα αμερικανικό σχολείο, το θέμα είναι όλα αυτά τα λογικά επιχειρήματα που επιστρατεύει κάποιος για να αποδείξει "αντικειμενικά" πόσο χάλια είναι μια σειρά που δεν του αρέσει. Δε σου αρέσει, σου φάνηκε βαρετή, δεκτό. Εδώ ο άλλος μας λέει επί χρόνια πόσες ασάφειες και τρύπες έχει το ΒΒ ενώ παρακολούθησε ευχάριστα Dexter μέχρι το τέλος. Το έχουμε πει 1000 φορές, για ρεαλισμό ντοκιμαντέρ μόνο.