Σου είπα, δες το theatrical πριν απαντήσεις. Αφού δε μπαίνεις στο κόπο, που είναι όντως μεγάλος κόπος, να σου πω απλά πως ναι δεν δείχνουν κάτι ιδιαίτερο αλλά δείχνουν ΠΙΟ πολλά πράγματα και το μοντάζ βγάζει πιο πολύ νόημα. που κάνει την ταινία πολύ καλύτερη.
Οπότε γιατί μου πετάγεσαι πρωινιάτικα και λες διαφώνεις, για άλλον λόγο πέρα του έτσι θέλεις και διαφωνείς. Και επειδή κούραση και σε συζήτησεις χωρίς νόημα δεν έχω διάθεση να μπαίνω, χωρίς παρεξήγηση. Πάμε λοιπόν στράτα στρατούλα....
Αρχικό μου ποστ
Και μου έρχεσαι και το πρώτο πράγμα που λες είναι διαφωνείς, και μετά λίγο πιο κάτω λες 'δε βρίσκω για ποιο λόγο να χαρακτηριστεί "πολύ καλύτερο" όπως έγραψες το extended.' Οπότε καταλήγουμε πως στο διαφωνείς που το χαρακτήρισα πολύ καλύτερο σαν ταινία με τις έξτρα σκηνές.
Και τώρα μου έρχεσαι και λες πως 'Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν καλή η ταινία ή ότι δεν ήταν καλύτερο το extended'. Θα φάω το καπέλο μου γαμώτο.
Δε φταιεί κανείς, εγώ φταίω που απάντησα. Η συζήτηση δεν έχει κανένα νόημα, διαφωνείς γιατί διαφωνείς. Τέλος από μένα.