Λοιπόν, πήρα μέσω του skroutz από ένα μαγαζί (Cosmomarket) 3 πράγματα, εκ των οποίων το ένα δεν ήταν αυτό που περίμενα να είναι βλέποντας την εικόνα (
παραπλανητική, νομίζεις ότι είναι ψηστιέρα μεγάλη ενώ είναι μία κλασική τοστιέρα). Τέλος πάντων, επικοινωνώ μαζί τους και τους λέω ότι θέλω να το επιστρέψω, μου λέει στείλτε το με δικά σας έξοδα και μόλις το παραλάβουμε και ελέγξουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση, θα σας βάλουμε τα χρήματα στον λογαριασμό. Στέλνω λοιπόν την επόμενη μέρα σαν δέμα με ΕΛΤΑ. Περνάνε 4 μέρες και λεφτά δεν έχουν μπει, παίρνω τηλέφωνο, ρωτάω τι γίνεται με την επιστροφή, μου λέει μια τύπισσα εκεί δεν ξέρω λείπει η υπεύθυνη και κάτι παπαριές. Αυτό για 3 συνεχόμενες μέρες, την τέταρτη μέρα παίρνει μία τύπισσα λοιπόν από το μαγαζί (όχι εμένα, είχαμε δηλώσει της συμβίας το τηλέφωνο) και με υφάκι προσβλητικό της είπε κάτι αρχιδιές οτι δεν έχουμε παραλάβει τίποτα, πως το στείλατε, της λέει με ΕΛΤΑ, της απαντάει "α καλάαα... εμείς δεν συνεργαζόμαστε με ΕΛΤΑ κυρία μου" και τέλος πάντων οτι όταν το παραλάβουμε θα σας στείλουμε τα χρήματα δεν θα σας τα φάμε και κλείνει το τηλέφωνο. Μου τα λέει, τσιτώνω, παίρνω τα ΕΛΤΑ στο Μαρκόπουλο και δίνω τον κωδικό αποστολής, για να μου απαντήσει ο άνθρωπος οτι το δέμα βρίσκεται εκεί πέρα 5 μέρες, ενώ τους έχει σταλεί και ειδοποίηση να πάνε να το πάρουν. Τον ρωτάω λοιπόν αν μπορούν να το αποστείλουν εκεί και μου λέει κάτι ιστορίες ότι δεν κάνουν διανομή αυτοί. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο (εννοείται γκαζωμένος) στο μαγαζί και τους λέω το και το, πήρα λίγο την τύπισσα από τα μούτρα και για το ύφος της άλλης και μου λέει ήταν άλλη συνάδελφος και δεν ξέρω μα-μου, της εξηγώ τέλος πάντων οτι το δέμα είναι εκεί, μπορείτε να το παραλάβετε, σας έχουν ειδοποιήσει, κάντε κατάθεση τα χρήματα να τελειώνουμε. 5 μέρες μετά, ακόμα περιμένω και τώρα ξαναπαίρνω τηλέφωνο για τελευταία γαμημένη φορά. Κάτι γραμμές προστασίας του καταναλωτή κτλ είναι ψιλοάχρηστα, οπότε ρωτάω: τι κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις;