ΟΚ και τώρα αντιστάθμισέ το αυτό με την ελληνική μαυρίλα και την ύπαρξη μηδέν προοπτικής, συν τη σαπίλα που θα σε καταβάλλει αν νιώσεις ότι τουλάχιστον δεν προσπάθησες να το αλλάξεις.
Είναι θέμα χαρακτήρα από δω και πέρα, αυτό που είπα παραπάνω.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σιγουρευτώ για την σοβαρότητα ή μη της εταιρίας. Φαίνονται σοβαροί, that's all I have.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Ναι καταλαβαινω αλλα αν γινοταν καπως να μιλησεις εστω με καποιο εργαζομενο σε αντιστοιχη θεση θα ηταν καλο. Απο εκει και περα οτι σου ειπε ο φιξξξερ. Εγω δεν ειμαι σε μακρινη χωρα απο την ελλαδα αλλα ακομα και ετσι ο φιξξξερ καλα τα λεει.
Η εταιρία αυτή έχει προκύψει από τη συγχώνευση δύο άλλων εταιριών, στη μία από τις οποίες δούλευε κάποιος φίλος/φίλη του αρτ ιν χεηστ, και λεει ηταν ωραία.
ντράμσικ, αν θέλεις να ακούσεις και την δική μου άποψη. έχεις 2 ατού στα χέρια σου. το ένα είναι οτι είσαι ευρωπαίος πολίτης. το δεύτερο είναι η κλωστουφαντουργία. για το πρώτο δεν χρειάζεται να πω πολλά. θεωρώ οτι δεν αξίζει να μπλέξεις με βίζες κλπ, εκτός και αν είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που όμως απο αυτά που διαβάζω δεν είναι αυτή η συγκεκριμένη δουλειά. για το δεύτερο, πριν από μερικούς μήνες μετέφερα τις οικοσκευές δύο οικογενειών από την έδεσσα στο leicester. οι άνθρωποι ήταν χρόνια βιοτέχνες και με την κατάρρευση του κλάδου τους στην ελλάδα έπρεπε να δουν τι θα κάνουν. όταν συναντηθήκαμε με τους ανθρώπους για να κανονίσουμε τα θέματα της μεταφοράς, τους εξέθεσα και την ειλικρινή απορία "γιατί όμως στο leicester" και μου είπαν οτι είναι η πρωτεύουσα της κλωστουφαντουργίας στην Αγγλία. η πλειοψηφία των βιοτεχνιών εκεί ανήκουν σε Ινδούς και υπάρχει τεράστια ζήτηση σε ανθρώπινο δυναμικό που έχει μεγάλη πείρα στον κλάδο (όπως οι συγκεκριμένοι), ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση σε επιστήμονες του κλάδου και πολύ πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις από το μηδέν μια σχετική επιχείρηση.
δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη αλλά κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ψαχτείς με κύριο γνώμονα αυτά τα δύο πολύ βασικά πλεονεκτήματα που έχεις.
I'll bury you in your god's fucked garden
Αν θες μια περιπέτεια (για κάνα χρόνο, τι είχαμε τι χάσαμε κτλ) μπορείς να πας για τη φάση.
Απλά έλεγξε ότι η εταιρία είναι σταθερή και καλύπτει από άποψη μισθού/διαμονής.
Τα άλλα λύνονται, εύκολα ή δυσκολότερα (ανάλογα το χαρακτήρα σου) ... αλλά λύνονται.
Αν όμως το δεις πιο γενικά, θα σου πει ο art in haste που θα βρεθείς στο χώρο σε κάποια χρόνια από τώρα.
Άρα θα πρέπει να σκεφτείς εάν θέλεις να ξοδέψεις το χρόνο σου έτσι
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Μου έδωσαν άλλη μια βδομάδα να το σκεφτώ, αλλά μάλλον θα είναι αρνητική η απάντησή μου. Σίγουρα δεν είναι αυτό που ΘΕΛΩ να κάνω, και ο βασικότερος λόγος που το σκέφτομαι, είναι ο φόβος μη δε βρίσκω κάτι άλλο αργότερα. Νιώθω πως ο φόβος δεν είναι και το καλύτερο κίνητρο για να ξεκινήσω μια νέα ζωή σε μια άλλη ήπειρο..
Θα κάνω μια ακόμα βαρβάτη προσπάθεια να βρω κάτι στο αντικείμενό μου, κατά προτίμηση στην Ευρώπη. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Fingers crossed.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας, βοήθησαν. Να είστε καλά.
edit: Kι ένα τεράστιο ξεχωριστό ευχαριστώ στον art in haste και στους φίλους του για όλες τις inside info.
Last edited by Drumsick; 14-11-2014 at 18:11.
Δε μπορεί να είσαι τόσο μαλάκας.
εντιτ: Σβήσε και κάνα ποστ, ανχόλυ.
Last edited by Drumsick; 14-11-2014 at 18:38.
Μπορείς και να το μπουκώνεις γενικά.
To τυρί εννοείς?
(ανχόλυ, είσαι γελοίος, μαν)
Κοίτα κάτι άτομα, τα ζητάνε να πάνε να δουλέψουν και λένε όχι επειδή η δουλειά είναι στην Αφρική και επειδή δεν παίζει ύπνος.
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."