ε τεσπα η χροια του
ε τεσπα η χροια του
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Spoiler
Last edited by tsonos; 04-11-2014 at 20:32. Reason: HM
τσόνε είσαι 16 χρονών?
Rock or Nothing
Oxi re, 52xronos grafistas einai
Spoiler
τι λες καλε?
σεβομαι την αποψη σου αλλα το μπριτις στιλ ειναιμια τριχα απο τα αρχιδια των προηγουμενων δισκων τους φιλτατε.
με εμπορικες παπαριτσες που γραφει ο καθενας σε 3 δευτερα, στυλ λιβινγκ αφτερ μιντναιτ και γιουναιτεντ αλμπουμ δυναμιτης δεν βγαινει. δεν μαρεσει το αλμπουμ. οκ καλα αυτα που ανεφερα για φαση ανεμελης μαλακιας, γαμω και το μπρεικιν δε λοου αλλα μεχρι εκει. ενα γκραιντερ και ενα ρειτζ δε σωζουν την κατασταση. αδυναμος δισκος για μενα, δεν συγκρινεται με τιποτα με τα προηγουμενα τους
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
To somewhere in time βγήκε το 1986 ξερωγώ. Το μισό φόρουμ ήταν αγέννητο, για να το πω αλλιώς.
Η αλήθεια είναι πως η επιρροή/απήχηση/υποδοχή που είχε το Painkiller από τους μεταλλάδες, δεν το είχε κανένας χέβυ μέταλ δίσκος από εκεί και μετά.
Με βάση αυτά που βλέπω, είναι ίσως ο τελευταίος δίσκος που κατάφερε να ενώσει σχεδόν όλους τους μεταλλάδες και να μείνει κλασσικός (όχι εμένα δεν μου αρέσει, αν είναι να ακούσω JP θα προτιμήσω τα 70ς τους).
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Ισχύει (αν και ίσως όχι για το παρόν φόρουμ), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ακούστηκε ή ότι το παρόν thread έχει να κάνει μόνο με δίσκους που ήμασταν ζωντανοί όταν βγήκαν.
Το κράξιμο που έφαγαν οι Maiden για τα πλήκτρα σε αυτόν τον δίσκο, "χαντάκωσε" πολύ μεγάλες συνθέσεις (ΟΧΙ το Alexander the Great, αλλά το Deja Vu/Φιλάκια στη BibiBo, Heaven Can't Wait, το ομόνυμο) και ανέδειξε ένα κομμάτι με πολύ ωραίους στίχους, αλλά απλό χιτάκι, το Wasted Years.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Εγώ σε μούτζωσα για τα συγκροτήματα που ανέφερες. Καμμία σχέση το ύφος και το πλασάρισμα σε σύγκριση με το Black Album. Και καμμία απολύτως σχέση με αυτό που λέει ο Φρηκ.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Δεν σε μούτζωσα εγώ, αλλά φίλε πρόσεξε το λίγο αυτό το να βάζεις άκυρες μπάντες μαζί με μέταλ. Επίσης θα μπορούσαν να σε είχαν μουτζωσει για το γεγονός πως οι twisted sister είναι μέταλ, οι queensryche ήταν μέταλ και oι whitesnake κατα βάση hard rock αλλά καμία από αυτές δεν είχε κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία για να λες ότι συγκρίνονται με το μπλακ αλμπουμ. Δεν συμφωνω βεβαια με την άποψη των απο πάνω τόσο για το μπλακ αλμπουμ όσο και για τα άλλα. Θα έλεγα ότι η metaλική αξία του iron will και του traveller είναι αναμφισβήτητες.
1) e4, c5
2) Νf3
εγω σε μουτζωσα και γω σε ρανα
χαχαχ πως κανετε ετσι μωρε μαλακες σα τα παιδακια
και μετα μου λετε οτι δεν ειναι το ΕΡ οπως παλια
αμ πως να'ναι ρε παιδες αφου δε βγαινει κουβεντα ετσι