Page 847 of 934 FirstFirst ... 347747797837845846847848849857897 ... LastLast
Results 12,691 to 12,705 of 14000

Thread: Music off topic thread

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Σε έβρισα εγώ δλδ; Πού ακριβώς; Και μετά από αμέτρητες αναπάντητες ειρωνίες τον τελευταίο καιρό στο chat; Μπορείς να μου πεις ποιο σκατά είναι το πρόβλημά σου πέρα από το προφανές, ότι ουσιαστικά δεν έχεις ζωή και θες να αναδειχτείς από την επιβολή σε άλλους μέσα σε ένα γαμημένο φορουμ;

Anti-Hero Reject's Avatar

Λολ.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Δε μας λες όμως. Βλέπω συνέχεια να ασχολείσαι με κάποιον άλλον εδώ μέσα συνήθως πουλώντας νταηλίκι, πέρα από τις ελάχιστες πια μουσικές προτάσεις σου. Είπαμε, ο κόσμος βλέπει.

Το να ηθικολογείς εσύ όμως, πάει πολύ.

Όταν (και εσύ, και κάποιοι άλλοι) έχετε ξεκωλιάσει κόσμο εδώ μέσα στο δούλεμα και στην ειρωνεία και στο καριολίκι, και να λες ότι εγώ πουλάω "νταηλίκι" (που ναι, πούλησα σε έναν συγκεκριμένα αρκετά πετυχημένα θα έλεγα), είναι τουλάχιστον αστείο.

Απλά ρε συ Πάρασαιτ δεν σε χωνεύω. Δεν σε γουστάρω ρε παιδί μου, πως το λένε. Για την ακρίβεια, μου γυρνάς τα σωθικά, όπως όλοι οι "Ροκ Παράγοντες". Δεν γουστάρω την φάση σου, την φάρα σου, την νοοτροπία σου. Μου θυμίζει τους Des Sades, νεροκάτουρο μπύρα, "γιεεεα ροκ εν ρολ είναι όλα", "αντεργκραόυ" εταιρείες που κόβουν δίσκους και τους πουλάνε 15 ευρώ, "άκου την μπάντα μου πόσο γαμώ είμαστε", όλο αυτόν τον μετριομέτριο "καλλιτεχνικό" συρφετό που απαρτίζεται από βαρετούς μουσικούς, κουραστικούς οπαδούς, ηλίθιους φωτογράφους, παραγωγούς "όλα είναι ροκ=είναι ίδια".

Τουλάχιστον εγώ Πάρασαιτ στην νο-λαιφ (λολολολ....) ζωή μου έχω το σθένος να ζητήσω συγνώμη (lolat4skins@neversorry!!) από κάποιους ανθρώπους που αδίκησα ή έκανα μαλακία. Το να με κρίνεις εσύ όμως, που υπερκαφρίλεψες πάνω στον Ονιμπότσο, πάει πολύ.

Τα πάμε σίχαμα.

edit: Περί fake profile και απειλών και καλά που ανέφερε ο Μinmin, μπορείς να ρωτήσεις τον φίλο σου, το εξώγαμο του Μπόρατ.
    Last edited by Reject; 05-11-2014 at 21:57.

Είναι τρομερά αστείο, γιατί έχεις βγάλει συμπεράσματα έχοντας ακούσει πράγματα ξώφαλτσα και χωρίς να ξέρεις καν ποιος είμαι. Στο φινάλε χέστηκα τι πιστεύεις για μένα, αλλά όταν σε βρίζουν είναι λίγο ενοχλητικό. Δε σε έκρινα ποτέ, σχολιάζω τη συμπεριφορά σου.

Για fake profiles ή οτιδήποτε άλλο, δε με αφορά τίποτα από το κουτσομπολιό που κάνεις με τους φίλους σου από τη στιγμή που δεν έχω καμία ανάμειξη, και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη δική του συμπεριφορά.

Για το θέμα Ονιμπότσο, προφανώς θα τα πω μια φορά και θέλω να τα διαβάσει. Ναι, έχει φάει άπειρη επίθεση από όλο το φόρουμ εδώ, αλλά του είπα πολλές φορές πως ό,τι σχολίαζα για τα πράγματα που μοιράζεται εδώ είχε ειλικρινά κίνητρα (μιλώντας μάλιστα από μια κοινή σκοπιά ως πατέρας). Ειλικρινά δε βρίσκω καμία ευχαρίστηση στο να είμαι ακόμη ένας που πάει με το ρεύμα και απλά λιθοβολεί. Προφανώς δεν είχε καμιά διάθεση να το ακούσει/δεχτεί λόγω και της αμυντικής στάσης που είχε δικαιολογημένα αναπτύξει εδώ μέσα, ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Από κει και πέρα, έβλεπε τα πάντα ως επίθεση. Και από όοοολες τις καφρίλες που αντιμετώπιζε εδώ, αποφάσισε ότι το χειρότερο που του συνέβη ήταν το θέμα "ΑΦΜ", κάτι που πραγματικά ήταν εντελώς αθώο και δε μπορούσε να έχει κάποιο αντίκτυπο με τον τρόπο που τον τρόλαρα. Αποφάσισα έκτοτε λοιπόν η επαφή μου να είναι μηδενική μαζί του αφού τον προκαλεί τόσο η στάση μου, κυρίως γιατί δεν αφορούν το φόρουμ προσωπικά ξεκατινιάσματα. Παρ'όλα αυτά συνεχίζει να προκαλεί σιγοντάροντας εσένα και το μόνο που τον σώζει από το ξέχεσμα είναι το ότι δε θέλω να κουράζω το υπόλοιπο φόρουμ με προσωπικές μαλακίες. Οπότε καλά θα κάνει να το βουλώσει από δω και πέρα και να μιλάει μόνο όταν του μιλάνε.

Που στο φινάλε είπαμε, μια χαρά μπορώ να σας αγνοήσω και τους δύο, αλλά όταν σου βρίζουν το σπίτι ειδικά για θέματα όπου δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα αλλά έχουν να κάνουν με τη μουσική και το τι αρέσει στον καθένα γενικά, ε κάπου υπερβαίνονται κάποια εσκαμμένα. Μιλάς για σθένος και για επίπεδο βρίζοντας στο ιντερνετ κάποιον που δεν ξέρεις ε; Συγχαρητήρια μαλάκα.

Έχεις πμ.

Senior Member 00i00's Avatar

απαντησις σε πμ...
    ο Κρουξ κανει μια ερωτηξις προς πανκη για ενα πανκ θεμα/ασμα/κατιτις...πριν ακομα απαντησει ο πανκης γραφεις το παρακατω...
    Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Μη μιλάτε στα ελαφρά για punk έτσι στα καλά καθούμενα, θα έρθει ο νταής να σας δείρει.
    αυτο...

δεν ξερω πως σου κατσε οτι ο πανκης γενικα δερνει οποιονα διαφωναει μαζι του, αν θυμαμαι καλα οταν κατεβαιναμε Αθηνα σε ειχα διαβεβαιωσει για το αντιθετο
    και τελοσπαντων αυτο που (εντεχνα) εχει περασει για την παρτη του ας σταματησει μωρε, κανενας χουλιγκανουγκ δεν σπαταλαει τον δικο του χρονο/κοπο για μουσικες κ.α.

αγαπη, ειρηνη και ΨΟΦΟΣ στο στονερ

Mujahideen Taliban's Avatar

αγαπη, ειρηνη και ΨΟΦΟΣ στο στονερ
    Ελα ρε φιλε τωρα που εχει ανεβει στα ελληνικα charts;
    "Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."

Γράφω αυτό γιατί στο μεταξύ έχει σκοτωθεί στην ειρωνία προς εμένα στο chat πολλάκις τις τελευταίες μέρες. Δεν κατάλαβα, εμείς να το βουλώνουμε δλδ;
    Αν νομίζεις ότι όντως πιστεύω ότι δέρνει όποιον διαφωνεί, τι να σου πω ρε Μιχάλη.

η ειρωνια ειναι το καυτσιμο του ΕΡ
    ειδα αυτο που εγραψε για ενα λαιβ στην Σαλονικη, σιγα

επισης το λεει ξεκαθαρα, δεν σε χωνευει κλπ

Καλά είπε πολλά τις τελευταίες μέρες στο τσατ.
    Αφού η ειρωνία είναι το καύσιμο του ER, γιατί κρίνεται μόνο η δικιά μου;

δεν εχω να σε απαντησω σε αυτο, προσωπικα εκανα πολυ καιρο μεχρι να συνηθισω ποστς ικονοκλαστς και αμνηζιακ οποτε...

περι δικια σας κοντρας σε παραπεμπω στο κλαρινοθρεντ και την/τις αντιδραση/εις σου/σας

Πέρα όμως από τις ειρωνίες και τα ERικά πειράγματα τα οποία έχουμε συνηθίσει όλοι εδώ μέσα, ποια ακριβώς είναι η σύνδεση με χριστοπαναγίες και γαμημένα σπίτια;

Για να επανέλθουμε on topic, χθες ανακάλυψα τη νέα μπάντα του Ike Vil των πάλαι ποτέ Babylon Whores και είναι μια ομορφιά αν αρέσκεστε στις φινλανδογκοθιές.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

και για όσους ενδιαφέρονται, το νέο machine head δεν είναι τόσο iron maiden και θυμίζει κάτι από τα παλιά, δοκιμάστε το.