Είναι τρομερά αστείο, γιατί έχεις βγάλει συμπεράσματα έχοντας ακούσει πράγματα ξώφαλτσα και χωρίς να ξέρεις καν ποιος είμαι. Στο φινάλε χέστηκα τι πιστεύεις για μένα, αλλά όταν σε βρίζουν είναι λίγο ενοχλητικό. Δε σε έκρινα ποτέ, σχολιάζω τη συμπεριφορά σου.

Για fake profiles ή οτιδήποτε άλλο, δε με αφορά τίποτα από το κουτσομπολιό που κάνεις με τους φίλους σου από τη στιγμή που δεν έχω καμία ανάμειξη, και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη δική του συμπεριφορά.

Για το θέμα Ονιμπότσο, προφανώς θα τα πω μια φορά και θέλω να τα διαβάσει. Ναι, έχει φάει άπειρη επίθεση από όλο το φόρουμ εδώ, αλλά του είπα πολλές φορές πως ό,τι σχολίαζα για τα πράγματα που μοιράζεται εδώ είχε ειλικρινά κίνητρα (μιλώντας μάλιστα από μια κοινή σκοπιά ως πατέρας). Ειλικρινά δε βρίσκω καμία ευχαρίστηση στο να είμαι ακόμη ένας που πάει με το ρεύμα και απλά λιθοβολεί. Προφανώς δεν είχε καμιά διάθεση να το ακούσει/δεχτεί λόγω και της αμυντικής στάσης που είχε δικαιολογημένα αναπτύξει εδώ μέσα, ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Από κει και πέρα, έβλεπε τα πάντα ως επίθεση. Και από όοοολες τις καφρίλες που αντιμετώπιζε εδώ, αποφάσισε ότι το χειρότερο που του συνέβη ήταν το θέμα "ΑΦΜ", κάτι που πραγματικά ήταν εντελώς αθώο και δε μπορούσε να έχει κάποιο αντίκτυπο με τον τρόπο που τον τρόλαρα. Αποφάσισα έκτοτε λοιπόν η επαφή μου να είναι μηδενική μαζί του αφού τον προκαλεί τόσο η στάση μου, κυρίως γιατί δεν αφορούν το φόρουμ προσωπικά ξεκατινιάσματα. Παρ'όλα αυτά συνεχίζει να προκαλεί σιγοντάροντας εσένα και το μόνο που τον σώζει από το ξέχεσμα είναι το ότι δε θέλω να κουράζω το υπόλοιπο φόρουμ με προσωπικές μαλακίες. Οπότε καλά θα κάνει να το βουλώσει από δω και πέρα και να μιλάει μόνο όταν του μιλάνε.

Που στο φινάλε είπαμε, μια χαρά μπορώ να σας αγνοήσω και τους δύο, αλλά όταν σου βρίζουν το σπίτι ειδικά για θέματα όπου δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα αλλά έχουν να κάνουν με τη μουσική και το τι αρέσει στον καθένα γενικά, ε κάπου υπερβαίνονται κάποια εσκαμμένα. Μιλάς για σθένος και για επίπεδο βρίζοντας στο ιντερνετ κάποιον που δεν ξέρεις ε; Συγχαρητήρια μαλάκα.