καπου εδω να αναφερουμε οτι η πρωτη της ελβετιας ζυριχη επαιζε στην εδρα της με την τελευταια λουκερνη και εχασε 2-3
καπου εδω να αναφερουμε οτι η πρωτη της ελβετιας ζυριχη επαιζε στην εδρα της με την τελευταια λουκερνη και εχασε 2-3
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Αυτά παθαίνεις όταν αντί για φόρμα και διαίσθηση ελπίζεις ότι θα γίνει το θαύμα. Αντί για 4-1 που το σκεφτόμουν το έριξα στο δεύτερο ημίχρονο 2-3...
1) e4, c5
2) Νf3
empneush: 1-3 monako, 3-3 real ...
1) e4, c5
2) Νf3
Εγώ βλέπω να πιάνεις τα σκορ αλλά όχι τα ματς.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Το Μονακό το έπιασα. Στο άλλο δεν πήγαν τόσο ψηλά τελικά. Σκοραρε και ο γλυκός μου ο γκριζμαν.συμπαθεια απ όταν ήρθε πρώτος σκόρερ και τον είχα ποντάρει.
1) e4, c5
2) Νf3
Παίζω Betfair , οπότε πληρωθηκα. Όχι 300 ευρώ αν ερχόταν τελικώς αλλά ένα 50 το πήρα.το άλλο όντως το περίμενα 3-2...
1) e4, c5
2) Νf3
Τελευταία αγωνιστική Serie B σήμερα...
Εννοείται ότι δεν αγγίζεται το εν λόγω παιχνίδι. Αλλά σε φιλολογικό επίπεδο και μόνο, τι συμπέρασμα βγάζουμε από τις κύριες αποδόσεις;
edit:
Και μόνο ένα επιπλέον στοίχημα στα στοιχηματικά sites LOL
Ενώ ο ΟΠΑΠ έχει ανοιχτά τα πάντα, σκορ, Η/Τ κλπ. Πού είναι ένα καλό τιπ όταν το χρειάζεσαι;![]()
Να κασαρω;
ωραίος. ελπίζω να έκανες κας αουτ! εγώ είχα χ την κύπρο , 3-1 Γαλλία, 6-0 Βέλγιο και οβερ 5,5 Πορτογαλλία.
1) e4, c5
2) Νf3
Ναι τα πήρα![]()
με έψησες και λέω να κάνω λογαριασμό, αλλά γιατί ζητάει αριθμούς ταυτότητας και μαλακίες? Να βάλω τα κανονικά?
tt0274518