Πάντα εδώ.
Πιάνω λοιπόν την ιστορία με την καραμέλα "Δεν υπάρχει moderation" . Τι ακριβώς θέλουμε στο moderation ? έναν μπαμπούλα ? κάποιον να μπανάρει όποιον δεν γουστάρουμε? κάποιον που έχει κακό γούστο , κακό χιούμορ, είναι βλάκας χαζός ηλίθιος έξυπνος ?
Και ποιος τελικά θα κρίνει τι είναι τα από πάνω? εγώ ? εγώ παίζει να είμαι όλα τα από πάνω + χοντρός με μούσια .
Το er αποφασίζει από μόνο του ποιον μπανάρει και ποιον όχι, χωρίς την ανάγκη ενός admin, εκτός ίσως από μια φορά που χρειάστηκαν πιο δραστικά μέσα... και εις γνώση μου πάντα , κάνω τα στραβά μάτια μήπως έχει αλλάξει κάτι (αλλά μάταια).
Για το θέμα λοιπόν του moderation η "δουλειά" μου είναι να έχω το φόρουμ updated σοφτγουερικά , και να μπορώ να περιορίζω τα πραγματικά σπαμμποτς (όχι τον tsono, τους άλλους).
Σχετικά με το μπαν του Ξήγα να πω ότι κάνει ποστς με επερχόμενα lives, πράγματα που αρκετός κόσμος θα τα παρακολουθήσει , όχι μάλλον το 99,99% τον ενεργών χρηστών, αλλά σίγουρα υπάρχουν ΑΚΌΜΑ κάποιοι που μπαίνουν στο πάνω ER για ενημέρωση.
Μια ενημέρωση που είναι από τα πράγματα που γουστάρω να γίνονται στο forum και ας το αγνοεί ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που ζητούν "ένα καλύτερο ER".
Όσο λοιπόν το κρατάει εκεί, εγώ δεν τον μπανάρω, ακόμα και αν το πάει αλλού, μάλλον δεν θα τον μπανάρω επίσης. Τι είναι? μπάτσος? και τι είμαι εγώ? μπάτσος στον χώρο μου? αααβαδιστα ?