Η Λειντικιλλερ μαλλον εχει καιρο να περασει καλα και περναει καλα μονη της γι αυτο εχει και τενοντιτιδα.
Η Λειντικιλλερ μαλλον εχει καιρο να περασει καλα και περναει καλα μονη της γι αυτο εχει και τενοντιτιδα.
The rest is just
apo thn douliaOriginally Posted by Blanket
apo to sxedio
apo ton ipologisti
satan was a lez
Αυτά ισχύουν για τους false προγραμματιστές. Οι hardcore προγραμματιστές αναζητούν πάντα τις μεθόδους προγραμματισμού που μειώνουν στο ελάχιστο την οποιαδήποτε μυϊκή κίνηση.Originally Posted by Atheist
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
όπως την υπαγόρευση σε φολς προγραμματιστές;
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
back from the dead αλλα στη πουτσα μου
δε τρωω ποτε ψωμι με το φαι, μονο φετες και σαντουιτσ!!111!
inb4 στη πουτσα μας
Σταρχιδια μας οντως! Αρρωστο να τρωει κανεις ψωμι με πατατες ή μακαρονια ξερω γω. Με ελαχιστα πραγματα τρωω ψωμι, κυριως με οσπρια
Καθόλου στ' αρχίδια μου. Έχω τόσο εξάρτηση με το ψωμί που και το καλύτερο φαί να έχω άμα δεν έχω ψωμί μου φαίνεται λειψό τελείως..σα να μη χορταίνω ένα πράμα.
3-4 φέτες με κάθε πιάτο απαραίτητα ό,τι φαγητό και να ναι μέχρι και μακαρόνια και εννοείται φούλ βούτες σε σαλάτες κλπ. να πω οτι πάχαινε, κιλό δε παίρνω χρόνια τώρα..
καλά και παίζουν ψωμιά και ψωμιά ε..
αυτό το άσπρο αφρώδες πράμα που πουλάει ένα μεγάλο ποσοστό φούρνων είναι πολύ μακριά απ' το σωστό ζυμωτό ψωμί
Mε φίξερ είμαστε. Το παραπάνω, ανεξάρτητα από το αν παχαίνεις ή όχι, δεν είναι καλό για την υγεία σου.
Όντως, καλά τα λένε τορνευτός και Drumsick! Ψωμάκι μόνο με όσπρια και λαχανικά, όχι δηλαδή με φαγητά που είναι ήδη υπερπλήση σε υδατάνθρακες (πατάτες, ζυμαρικά , ρύζια, κριθαράκια) και για όποιον τρώει, με το κρέας (εκτός αν αυτό συνοδεύεται με τα ανωτέρω.
Βέβαια, αν καμιά μακαρονάδα έχει ας πούμε μια απίστευτη σάλτσα και περισσέψει στο πιάτο, δεν είναι άσχημη η βούτα, αλλά δεν είναι ο κανόνας.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ψωμί στάνταρ με ψάρια/θαλασσινά. Απαραίτητο για μένα.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
αμ γιατι, με το τζατζίκι τι κανεις?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
προσέχεις να μην έχει κοντά πατάτες ή ζυμαρικά και υπάρχει υπερπληθώρα υδατανθράκων στο τραπέζι.