θελω για φιλαρακι. στειλτε πμ οποιος δεν παει. για αθηνα. ευχαριστω
θελω για φιλαρακι. στειλτε πμ οποιος δεν παει. για αθηνα. ευχαριστω
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
καλλο το αστειο και θενξ για το μπαμπ. ομως προφανως και δεν ακουω τετοιες παπαριες εγω. μονο οτι εχει να κανει με πετσινα βρακακια...
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
γιατι ολο το μπερδευω? δεν ξερω...νασαι καλα
ποθτανα ολα
iola 11
εγώ έχω και δεν τα δίνω σε κανέναν.
Και δε θα πάω κιόλας, έτσι για σπάσιμο...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ποθτανα ολα
iola 11