To ίδιο λέμε ουσιαστικά απλά στην λέξη σημαντικότερος μπαίνει μέσα και η επιδραση που μπορεί να έχει σε μια σκηνή κάποιος, αλλά απ ότι φαίνεται ο ΘΠ είναι one of a kind που λεν και στο χωριό μου.
Ενδεχομένως η γρήγορη ματιά στο θρεντ να μου έδωσε λάθος εντύπωση καθώς στα περισσότερα συμφωνούμε από αυτα που λες, οπότε στέκομαι σε αυτά που διαφωνούμε.
Ναι μεν καταλαβαίνω τι λες πχ για την Ματούλα, αλλά έχω την εντύπωση ότι μπερδεύεις την επιλογή του άλλου με το γούστο το δικό σου.
Ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι η Ματούλα και η κάθε Ματούλα, είναι επιλογή του ΘΠ λόγω γούστου. Στην μουσική θες? Στην προσωπικότητα θες? Σε κάτι από αυτά τεσπά. Από την στιγμή λοιπόν που είναι επιλογή του, με ποιόν τρόπο εγώ,εσύ, ο φθόγγος ή ο βοκοτνι, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η επιλογή είναι εκπτωση? Επειδή εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει? Όχι, εκπτωση θα ήταν ενδεχομένως το να έχει μόνιμη τραγουδίστρια την Μποφίλιου ενώ πρώτα έχει ακολουθήσει ένα σερί 3ων απογοητευτικών δίσκων και άδειους χώρους όπου δίνει λάιβ και τελικά αυτή ήταν η κίνηση να φέρει *κάποιο* κοινό πίσω.
Η αλήθεια επίσης είναι πως δεν παρακολουθώ τόσο πολύ την ελληνική σκηνή, αλλά και τόσο καιρό που έχει γράψει τα αριστουργήματα που λες, δεν βλέπω και πολλούς να ακολουθούν το "δρόμο του", οπότε είτε μείνει συντηριτικός είτε όχι, τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι τα ίδια.
Αντιλαμβάνεσαι φυσικά πως το μιζερο εντεχνο του Χαρούλη που λες, είναι απλά ο ΘΠ με άλλον να τραγουδάει ε?
Πέρα απ ότι ο δίσκος γαμεί.