Ωπς λαθος μου ,εννοουσα οταν τα ακουσα οχι οταν βγηκε.Καπου στην τριτη γυμνασιου δλδ στα 15.Α και επισης χωρις φοβο και παθος απο το Μεταλλικο Σφυρι τους εμαθα τους Μαστοντον.
Ωπς λαθος μου ,εννοουσα οταν τα ακουσα οχι οταν βγηκε.Καπου στην τριτη γυμνασιου δλδ στα 15.Α και επισης χωρις φοβο και παθος απο το Μεταλλικο Σφυρι τους εμαθα τους Μαστοντον.
εδώ να πετάξω και γω την μαλακία μου, καθώς ακούω κάποιο κομμάτι τους που πουσταρίστηκε, πως περάσαμε και μεις από αυτή την φάση στα 15 με το χαμμερ και με την εκθειαση δίσκων/συγκροτημάτων που μετά δεν μας ακολούθησαν στην πορεία μας και ας έχουν μείνει κάποιες γλυκές αναμνήσεις και ενίοτε και μερικά πεντοχίλιαρα πεταμένα στο rockcity...και θα θελα να δημιουργήσει κάποιος ένα ποστ αποκαθήλωσης για να γράψουμε ο καθείς τι μας έχει εγκαταλείψει την τελευταία δεκαετία. Το κομμάτι παρεπιμπτόντως ήταν αθλιο προγκ κάτι και παρότι δεν γουστάρω μαστοδον - εκτός αν είναι ΚΤΜ χαχα - ούτε προγκ βασικά, θα ρίξω μια αυτιά
1) e4, c5
2) Νf3
Τα έχουμε ξαναπεί. Οι mastodon είναι οι θεοί των μικρών πραγμάτων.
Δε ξεχνώ που ακούγαμε αυτό
ε και λογικό ήταν να αρχίσει η γκρίνια "πωωω πως ακούγεται έτσι ο Sanders", "πάλι νιαουρίζει ο Hinds", "το παράκαναν με τη ψυχεδέλεια" και μοιραία φτάνεις στο 4:19, ξεχνάς ο,τι είχες πει και μένεις λίγο μαλάκας για 10 δεύτερα. Είναι αρκετά.
I'll bury you in your god's fucked garden
Το άλμπουμ το βρίσκω καλύτερο απ' το προηγούμενο πάντως, θα συμφωνήσω με tyler.
Στους δύο προηγούμενους δίσκους, έβρισκα τους Mastodon αρκετά μπερδεμένους αναφορικά με τον ήχο τους. στο Once more round the sun είναι πιο συνειδητοποιημένοι. ξέρουν τι θέλουν να παίξουν. έχουν πλέον αποκηρύξει το παρελθόν τους, χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν τις ισορροπίες προς ικανοποίηση κάποιου χαμένου κοινού, ολοκληρώνοντας την ποπ μέταλ στροφή τους. σύμφωνα με τα γούστα μου, πρόκειται συνολικά για ένα μέτριο δίσκο με κάποιες καλές στιγμές, όπως τα κολλητικά χιτάκια The Motherload και Ember City. και πάλι βέβαια, είναι πολύ καλύτερος από το The Hunter στο οποίο έπιασαν πάτο.
οι Mastodon ανήκαν κάποτε στις πιο αγαπημένες μου μπάντες και γενικά η άποψη μου συνοψίζεται ως εξής: όσο παλιότερα, τόσο καλύτερα.
https://w.soundcloud.com/player/?url..._reposts=false
Θα ήταν ωραία φάση αν αποφάσιζαν να ξαναγράψουν τέτοια μουσική σε κάνα δίσκο
Εμενα δε μου αρεσε ιδιαιτερα. Εντωμεταξυ, γενικα δεν ενιωσα τη φαση με το video clip με τα twerking.
Ups για skinner artwork.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
συμπαθητικό κομματάκι για να παίζει. σορρυ βιντεο βαριεμαι να βλεπω οπότε δεν ξερω τι δείχνει
1) e4, c5
2) Νf3