Results 1 to 15 of 78

Thread: Νέα Υόρκη - New York

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    true overdriven's Avatar

To λοιπόν, με τις βαλίτσες και με τη swiss παίζει ότι είναι μέχρι 23 κιλά και με 40 ευρώ περίπου μπορείς να βάλεις ακόμα μία. Δεν κοίταξαν καν πόσες χειραποσκευές είχα.
    Κατά τα λοιπά δεν τρελάθηκα, σαφώς κάποια πράγματα είναι άκρως εντυπωσιακά και πρωτόγνωρα, αλλά από τη στιγμή που πάτησα μέχρι τη στιγμή που έφυγα, έβγαιναν κάθε λίγο όσα αντιαμερικάνικα αντανακλαστικά μου κληροδότησε η κοινωνία που με μεγάλωσε. Και δε ντρέπομαι καθόλου γι αυτό. Εκ των υστέρων θα πω ότι μετάνιωσα τα λεφτά που σκότωσα για το usa. Για ειδικότερες συμβουλές υπάρχουν κατάλληλα σάιτ και φόρουμ, προσοχή όμως στα wannabe αμερικανάκια που ποστάρουν εκεί μέσα και νιώθουν μειονεκτικά που δεν είναι κάτοικοι μανχάταν και κατά συνέπεια βρίσκουν τα πάντα εκεί μαγικά. Δεν είμαι από τους τύπους που με μαγεύουν οι ουρανοξύστες και η χάβρα της times square και συνεπώς αν δεν είστε κι εσείς τέτοιοι τύποι και θέλετε να πάτε αμερική, ψάξτε μήπως πάτε κάπου αλλού αντί για ΝΥ. Πιο πολύ ξενέρωσα όταν διαπίστωσα ότι το ξενοδοχείο που κόστιζε 200 ευρώ τη βραδιά, ζητούσε 25 δολάρια για 24 ώρες στο ίντερνετ. Ψόφα γαμημένο αμερικανάκι.

Θετικά:
    -Μουσικά όργανα σε απίστευτες τιμές αρκεί να ψαχτείς από πριν πως να τα μεταφέρεις Ελλάδα. Δεν με είχε απασχολήσει καθόλου και όταν ψήθηκα τρελά να αγοράσω ένα musicman μπασάκι που βρήκα, δεν είχα ιδέα πως και αν μπορούσα να το φέρω Ελλάδα με το αεροπλάνο και ως εκ τούτου με πόνο ψυχής το άφησα.
    -Ρούχα κλπ οκ είναι φθηνά. woddbury κι αν δεν ψήνεστε να πάτε ως εκεί, προτιμήστε century21. Πιο φθηνό από macy's.
    -Είδα το Phantom of the Opera και ψάρωσα αλλά μη δίνετε και πολλή βάση γιατί είμαι λίγο βλάχος σε αυτά (πρώτη φορά σε μιούζικαλ)
    -Πράγματι ίσως η πιο εύκολη πόλη στον κόσμο από θέμα μετακίνησης και προσανατολισμού (όχι ότι έχω πάει και σε πολλές και μιλάω για μανχάταν ε)
    -Πήγα και σε μια πορεία για τον μπάτσο που έφαγε έναν πολίτη, ψιλοσοκαρίστηκα όταν είδα ότι και στην Αμερική γίνονται πορείες. Hands up, don't shoot!
    Last edited by overdriven; 09-09-2014 at 15:03.