You must try some of my purple berries, I been eating them for six or seven weeks now. Haven't got sick once.
Θεος .-
![]()
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Κινα....![]()
Spoiler
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
des to auti tou poso armonika akolouthei tin perimetro tou kraniou tou
Mlk autos o anthropos diliadi tora einai 47 xronon.
Moiazei me 77 re.
δυστυχως δεν υπαρχει επιστροφη, το γεγονος οτι ενας αθλητης εχει φτασει σε τετοιο σημειο καταδειχνει το ευρος της ανωμαλιας
εχω βρεθει αντιμετωπος με τετοια ατομα, Φιξξξερ δεν ειναι η εξωτερικη εμφανισις που ενοχλαει, ειναι η γενικη βλαβη
τα νευρολογικα τα ξερω απο πρωτο χερι, και μπορω να σου βγαλω τον ''χαρτη'' του τυπου
οι μαλακιες του Ρεντναπ περι δουλειας ειναι απλα μαλακιες προφανως.....
παρατηρώ ότι λείπει ο Art In Haste.
Εγώ με την Πολωνία ήμουν! Το Γιβραλτάρ είναι απλά για την δουλειά, και αγοράς ποτών/τσιγάρων, και όλη η υπόλοιπη ζωή στην Ισπανία. Να προσθέσω επίσης πως το ματς έγινε στην Πορτογαλία, όπως και τα υπόλοιπα ματς που θα δώσει το Γιβραλτάρ, μια και το γήπεδο τους δεν πληρεί τις προυποθέσεις και η Ισπανία φυσικά δεν παραχωρεί γήπεδο στους Γιβραλταρέζους.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
μπατσοι το δεξιο(προφανως) εξτρεμ και το αμυντικο χαφ για να ριχνει ξυλο
εντιτ. και μαλλον ειναι και αδερφια λολ
Μάλλον μπερδεύεσαι με το ζευγάρι "δεξί εξτρέμ - σέντερ φορ"![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar