Results 1 to 15 of 181

Thread: Τυνησία, Αίγυπτος και Μέση Ανατολή

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member

Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
    Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    Κώστα, ποια η άποψή σου για τέτοια ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ; Δεν έχω υπομονή να δω πάνω από 15 λεπτά, οπότε δεν ξέρω αν το vice λέει κάτι για τη φιλοσοφία και το σκεπτικό του γύρω από την προβολή των τζιχαντιστών, αλλά, από τα λίγα που έχω δει γενικότερα, υποθέτω δεν έχουν ιδιαίτερες αναστολές (ή, έστω, δεύτερες σκέψεις) να τους προβάλουν και να θεαματοποιήσουν την κατάσταση (πάντα, βεβαίως, στη βάση της "γυμνής αλήθειας").
    Ελα σφινοτουβλε. Δεν έχω ιδιαίτερη άποψη να σου πω την αλήθεια και απ'όσο θυμάμαι δεν αναφέρει κάτι το Vice. Από που το πιάνεις; Πιστεύεις πως θα χρησιμοποιηθεί για κακό σκοπό το ντοκιμαντέρ;

Πιστεύω ότι η μόνη λειτουργία που μπορεί να έχει στο τώρα (και όσον αφορά τη δυναμική των σαλτιμπάγκων) είναι ως κράχτης και μαγνήτης ένταξης περισσότερων βαριεστημένων και αποκτηνωμένων μηδενιστών. Ούτε μπορώ να σκεφτώ για ποιον άλλο λόγο θα δεχόταν κάτι τέτοιο η ISIS αν πίστευε ότι τη βλάπτει. Υποθέτω μετά από ένα διάστημα θα μπορεί, σε πρώτο επίπεδο, να λειτουργήσει ως ιστορικό ντοκουμέντο για τη δράση τους και σ' ένα άλλο για το πώς επιτυγχάνονται τέτοιες συνεργασίες, αλλά.
    Last edited by sfinotouvlaki; 25-08-2014 at 11:46.