Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Το επιχείρημα που παρουσιάζεται στο παραπάνω βίντεο θεωρώ ότι έχει εντελώς εσφαλμένη λογική καθώς παρουσιάζει την διατήρηση των θέσεων εργασίας σαν αυτοσκοπό. Το πρόβλημα δεν είναι στην κατάργηση των θέσεων εργασίας καθ' αυτή, αλλά στο γεγονός πως είναι δύσκολο ή πρακτικό αδύνατο για έναν απολυμένο να βρει νέα πηγή εισοδήματος.
Ως εκ τούτου, η αντικατάσταση θέσεων εργασίας από αυτοματοποιημένα μηχανήματα κατά τη γνώμη μου πρέπει να κρίνεται από την ικανότητα μας ως κοινωνία να αντιμετωπίζουμε και να περιορίζουμε τις αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης. Δεδομένου πως υπάρχουν σοβαρά οφέλη για το κοινωνικό σύνολο από την περαιτέρω αυτοματοποίηση πολλών εργασιών, θεωρώ πως η μόνη δόκιμη και εποικοδομητική προσέγγιση είναι η συζήτηση για την ανάπτυξη πολιτικών που θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν.
Δε γίνεται να απορρίπτουμε οτιδήποτε από φόβο επειδή έχει και αρνητικές συνέπειες.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
μπορούμε όμως να πούμε ότι αν φτάνουν οι μηχανές, μπορούμε να πίνουμε όλοι τα μοχίτο μας στο βανουάτου όσο οι robocop μας φτιάχνουν τα πάντα. βέβαια η ασία έχει άλλη άποψη. "ανεργία" στο δυτικό κόσμο, δουλεία στον ανατολικό, όλα ρολόι.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
πολύ καλή μπούφλα
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Vielen Dank für alles was mal war
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Στο γαμημένο το 1:21....
Code:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203890396599316&set=pb.1203191278.-2207520000.1409060503.&type=3&theaterSpoiler
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Ελάτε κάποιος σπίτι μου να μου πετάξει το μόντεμ...
...
....
Deafening, painstaking, BB King
γελάω έδω και κανά τέταρτο