H μελίγκρα νομίζω είναι ένα καφέ σα μπίλια κάπως, αν βρεις πασχαλίτσες αμόλα τες και θα το ξεφτελίσουν.
H μελίγκρα νομίζω είναι ένα καφέ σα μπίλια κάπως, αν βρεις πασχαλίτσες αμόλα τες και θα το ξεφτελίσουν.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Η μελίγκρα βγαίνει σε πολλά χρώματα.
πες το ντε και τζάμπα το έντιτ, εγώ τις θυμόμανε πράσινες, αλλά μετά το γκούγκλισα για να επιβεβαιωθώ ότι δε λέω μαλακίες και μου έβγαλε καφέ στις φωτογραφίες.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Επειδή αγαπάμε και τα λουλούδια (ειδικά τους καπουτσίνους).
Δουλειά της μάνας κυρίως, εγώ ασχολούμαι περισσότερο με τα ζαρζαβατικά.
Last edited by Drumsick; 05-05-2014 at 20:53.
Αυτοφυής δρακοντιά σε μια μεριά του κήπου. Πολύ μέταλ φυτό. Το "άνθος" έχει μήκος γύρω στα 50cm, και ζέχνει ψοφίμι (ώστε να προσελκύσει μύγες που το γονιμοποιούν).
http://www.antenna.gr/webtv/watch?ci...sw1_b_vn_cg%3d
Ντράμσικ θυμάμαι είχες πει οτι είχες γνωρίσει κάτι άτομα που σε έμαθαν κάποια απο αυτά που κάνεις στο κήπο σου
αυτοί εδώ είναι;
άθλιο το ελληνικό βαισοστύλ btw
Χμ, περίπου. Ήταν από τα πρώτα μέρη που επισκέφθηκα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά, το '11, σε κάποιο εργαστήριο φυσικής καλλιέργειας. Πρόσφατα επέστρεψα εκεί και έμεινα 3μιση μήνες.
sa perifanos gewponos ofeilw na dwsw nea pnoi sto thread.
tha epistrepsw me fwto apo to laxanokipo mou
Τα καλάμια που έχω βάλει για υποστύλωση στις ντομάτες, βγάλανε ρίζες και φύλλα, λολ..
καλάμια ή βέργες ήταν?
Rock or Nothing
Xοντρά καλάμια, φρεσκοκομμένα.
α φρέσκα, γι'αυτό βλάστησαν. εμάς μας έχει τύχει με βέργες από μουριά να βλαστήσουν.
Rock or Nothing
Παρά τα προβλήματα, καλά πάει και φέτος μωρέ
Πίσω στη χαβούζα, αλλά δε μασάμε