Nαι και για το καλάζνικοφ μου'πε αλλά το θεώρησα υπερβολή.
Nαι και για το καλάζνικοφ μου'πε αλλά το θεώρησα υπερβολή.
Life begins at 45°.
χεχ, σε έπιασα φρικ ΛΕΣ ΠΣΈΜΑΤΑ , το καλαζνικοφ βγήκε το 1945
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μου'ρθαν δύο, γαλλικού ενδιαφέροντος. Το ένα οτι το παραπέντε (αλεξίπτωτο πλαγιάς) λέγεται έτσι επειδή λόγω της επικινδυνότητας την γλυτώνεις στο παρα 5', ενώ είναι εξελληνισμένη μεταφορά του γαλλικού parapente (pente = πλαγιά).
Το δεύτερο, οτι το σχήμα του κρουασάν προέρχεται από την τούρκικη ημισέληνο, εις ανάμνηση της νίκης των Αυστριακών επί των Οθωμανών to 1683.
Μπαρδόν αν κάτι απο τα δύο έχει αναφερθεί ήδη, αλλά η επανάλληψη στην ανασκευή μύθων ποτέ δεν είναι βαρετή.
^ το δεύτερο παίζει να έχει βάση
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Είναι μύθος κατά πάσα πιθανότητα, όχι μόνο δικός μας φυσικά. Μαζί με τον άλλο (λιγότερο γνωστό σε μας) οτι τα λάνσαρε η Μαρία-Αντουανέττα (αυστριακής καταγωγής γαρ) στους Γάλλοι. Η αλήθεια λέει οτι σαν αρτοσκεύασμα το κρουασάν μέτραγε πολλά χρόνια ύπαρξης πρίν απο αυτά τα γεγονότα.
Ναι γιατί υπάρχει και φήμη για νίκη επι του χαλιφάτου των Ομεϋαδών τον 8ο αιώνα.
εντιτ γιατί έγραψα μαλακία, ποιοι οθωμανοί τότε..
Last edited by Art In Haste; 16-07-2014 at 12:07.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
το νερο που σου βαζουν οι καφετεριες να πιεις ,σε νησια που το νερο της βρυσης δεν πινεται , ειναι απο τη βρυση
αστικος μυθος η ισχυει?
επισης ο καταπελτης πλοιου που πατησε τα ποδια μικρου παιδιου ?
Ποσο μεγαλοι σε ηλικια ειναι καποιοι που ειχε και καταπελτες σε πλοια (αν ειχε) ?![]()
Eχεις μπεί σε πλοίο χωρίς καταπέλτη??![]()
Kill the wise one!
λολ
καποια που μοιαζουν αστικοι μυθοι αλλα δεν ειναι
αθηναικος με μαντσεστερ γιουναιτεντ 0-0 σε ευρωπαικο αγωνα σε νταμαρι της αττικης καπου το 1990
ο γιαννης βασιλειου εκανε σαπορτ στους ρολινγκ στοουνς και του εδινε συμβουλες ο φρανκ σινατρα(αυτο παιζει και να ειναι)
ο ζιλμπερτο σιλβα οταν επαιζε στον βαζελο ηταν αρχηγος της εθνικης βραζιλιας(πλεον δεν ακουγεται τοσο περιεργο)
οτι μπορει να ακουστουν παρεμβολες(ραδιοφωνο , ομιλιες , φωνες) απο τα ηχεια του υπολογιστη σου η του απενεργοποιημενου λαπτοπ σου και να ειναι απο ασυρματους ταξιτζηδων πχ ή αλλες συσκευες που επιασαν την ιδια συχνοτητα ή ακομα και ομιλιες ξενογλωσσες
(ακουγεται παρα πολυ creepy αλλα κατι σχετικο εχω διαβασει)
Last edited by hlektrologos_amhxanos; 16-07-2014 at 15:40.
καντε τον μπαν
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
o αθηναικος ειχε παιξει με μαντσεστερ στη λεωφορο παντως
πανεπιστημιακα urban legends
ενα ουρμπαν λετζεντ που τελευταια εχει αναθερμανθει ειναι οτι δεν υπαρχουν δυσκολες η ευκολες σχολες αλλα η καθε μια εχει την δυσκολια της
οταν εισαι μαθητης ειναι ουρμπαν λετζεντ οτι το θεμα ειναι να μπεις σε μια σχολη και μετα ολοι βγαινουν
εχω ακουσει επισης οτι αμα μεινεις μια βδομαδα σαλονικα εχεις ηδη βρει γκομενα
Last edited by hlektrologos_amhxanos; 16-07-2014 at 18:34.