Γνωρίζουμε κάτι για χώρους προσωρινής αποθήκευσης; Φαντάστηκα μια υπηρεσία όπου μπορείς να αποθηκεύσεις προσωρινά πράγματα αλλά δεν βρήκα κάτι γκουγκλάρωντας πρόχειρα.
Γνωρίζουμε κάτι για χώρους προσωρινής αποθήκευσης; Φαντάστηκα μια υπηρεσία όπου μπορείς να αποθηκεύσεις προσωρινά πράγματα αλλά δεν βρήκα κάτι γκουγκλάρωντας πρόχειρα.
Σε αεροδρόμια και σταθμούς τρένων δεν έχει συνήθως; Left luggage ή κάπως έτσι.
Θέλω κάτι ελαφρώς πιο large. Καμιά δεκαριά κούτες για 2-3 μήνες.
περιοχη που ψαχνεις? ενα κλειστο παρκινγκ θα μποσουσε να σου κανει.
κανα υπογειο φιλου δεν παιζει?
αλλιως ψαξε αγγελίες για ενοικιαση αποθηκης: http://www.xe.gr/property/search?Geo..._direction=asc
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Εναλλακτικά: βάλτες στον κώλο σου.
Δε μπορεί να μη μπορείς να βρεις κάνα υπόγειο, πατάρι κλπ κανενός. Είναι μαλακία να πληρώσεις, ξεκάθαρα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Θα σε βόλευε υπόγειο πάρκινγκ με αποθηκούλα, περιοχή Μεταξουργείου; (αν ναι, στείλε ΠΜ)
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
εκεί απέναντι από το εμπρός ( το θεάτρο ) στο μοναστηράκι έχει 5-6 αποθήκες μικρές για αυτή τη δουλειά
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Σε φτιαξε ο ονιμπότσο?
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Ναι. Καθόλου ύποπτο να έχει μια αποθήκη ένας τύπος σαν τον Ονιμποτσο. Γιατί να μη την νοικιάσω;
Ikonoklast, μην είσαι χαζούλης. Δεν είναι δική μου, του συνεργού μου είναι.![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
νταξ μπηκα!
Σκαρφαλωμα σε καγκελα διπλα σε τουαλετες, κρεμασμα απο τοιχο και προσγειωση στον σεκιουριτα που με λυπηθηκε κ με λιγα μα-μου μαφησε μεσα.
Καλά ήταν!
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
αν ήταν αρσενικός στη θέση σου, πόσες θα είχε μαζέψει?![]()
Rock or Nothing