Πολύ παλιό αλλά εγώ τώρα το είδα κι έχω μείνει κάπως έτσι![]()
εε τώρα, να πώ το κλασικό?? οτι μπορεί να γίνεται μετά απο εκπαίδευση που δεν ξέρουμε πόσο την απολαμβάνει το συμπαθητικό ελεφαντάκι?
επίσης αν κοιτάξεις το παρακάτω βίντεο είναι εμφανές (είναι?) ότι ο "εκπαιδευτής" καθοδηγεί τον ελέφαντα από την δεξιά πλευρά του, αγγίζοντας κεφάλι-αυτί κάτι τέτοιο.
To ζήτημα δεν είναι αν ο ελέφαντας μπορεί να κάνει reference, αλλά πως μπορεί να καταφέρει κάτι τόσο πολύπλοκο, δηλαδή να ζωγραφίσει κάτι με τέτοια ακρίβεια. Το θεωρώ απίθανο να καταλαβαίνει επακριβώς τι κάνει αν και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τέτοια πράγματα. Το άλλο για την εκπαίδευση που λες σίγουρα δεν είναι αμελητέο. Αν ξες κάτι παραπάνω ενημέρωσε.
δεν ξέρω τπτ παραπάνω, απλά μπήκα στο τρυπάκι να "ψάξω" (λέμε τώρα), ανακαλύπτοντας το 2ο βίντεο ~~~ δεν σου φαίνεται και εσένα οτι όλες οι κινήσεις καθοδηγούνται απο τον τύπο?
Θα το θεωρούσα πολύπλοκο και σημαντικό αν όντως, έστω και με εκπαίδευση, ζωγράφιζε μόνος του ο ελαφαντίκος και δεν είχε χέρι βοηθείας
Εκανα ένα γρήγορο google search και βρήκα αυτό
Σκατά στους Ταίλανδούς οπότε. Ο ελέφαντας παραμένει πανέξυπνο ζώο.
Αξίζει double post:
Shall I say I was wrong, if I'm right?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ YOUTUBE, ΕΠΗ ΤΑ LION KING ΚΑΙ ARIEL, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
vapsomalliades mode on
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Νιώθεις τους νευρώνες να καίγονται...
Edit για οντόπικ: Βόρειος Κορέα νικήτρια του παγκοσμίου κυπέλλου 2014!
Last edited by wraithgr; 13-07-2014 at 11:06.
Shall I say I was wrong, if I'm right?