ατρομητάρα = περιστέρι; λωλ

Όχι, δεν είναι. Αλλά σε μια χώρα σαν την αιλάδα είναι και αρκετά πιο καταπιεσμένος. Ή σε μια χώρα σαν το Ιράν, όπου στις ηλικίες 25 - 40 η αθεΐα σπάει κάθε ρεκόρ, παρόλο που δεν το υπολόγιζαν οι "θρησκευτικοί ηγέται" αυτό.

Γενικώς ρε κοιλίτσα, δεν είναι ζήτημα σύγκρισης κάφρων, αλλά ζήτημα σεβασμού ελευθεριών. Σε τι διαφέρεις από τον κάθε καλό αφέντη αυτού του κόσμου, όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις για κάποιον που ακόμα δεν μπορεί; Εμένα αυτό κοντεύει να με σκάσει και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, έχει δεθεί το στομάχι μου κόμπος και δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανασάνω σε δυόμιση ώρες, όταν θα βλέπω να τον βασανίζουν και δε θα μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω πια "για να μη γίνουμε ρεζίλι".

Όταν πήγα και μίλησα με τον τράγο (ο οποίος βέβαια είναι από τους πλέον ανοιχτόμυαλους και τον ήξερα από τότε που ήμουν παιδάκι του γυμνασίου και μας μιλούσε για σχέσεις, σεξ, αυνανισμό, για αυτό και τον αναζήτησα παρόλο που σύμφωνα με τη μητρόπολη δεν ανήκει το παιδί μου στην ενορία του) μου είπε "όποτε θέλει μπορεί να το απαρνηθεί, αλλά είναι σαν το φαγητό που αποφασίζεις να βάλεις στο στόμα του και το ίδιο δεν μπορεί να αποφασίσει". Μα, το ένα ζήτημα έχει να κάνει με την επιβίωσή του και το στηρίζει Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το άλλο είναι για την επιβίωση ενός θρησκευτικού μορφώματος.