το witcher 1 έχει καταπληκτικές μάχες. άμα βρεις το ρυθμό και δεν κάνεις λάθη, δεν είναι (σχεδόν) καθόλου glitchy. είναι glitchy τα quest του από ό,τι μαθαίνω, τεσπα εμένα δε μου έχει τύχει κάτι (χωρίς να το έχω τελειώσει όπως γράφω παρακάτω) άμα δεν μπορείς να βγάλεις τα combos παίξε ένα rpg με λιγότερα στοιχεία action. γενικά το witcher 1 είναι για έμπειρους rpg παίχτες: δύσκολο action (μέχρι και το normal είναι τεχνικό πάνω από το μέσο όρο ακόμα και σε σχέση με πολλά αμιγώς action παιχνίδια), πολύ rp και lore και περίπλοκο crafting/skilling σύστημα το οποίο είναι απαραίτητο άμα θες να παίζεις σωστά τις μάχες και να μην κάνεις grinding ή button mashing στις χαμηλότερες δυσκολίες.
δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί ποτέ να προχωρήσω πέρα από το τέλος του act 2 λόγω έλλειψης χρόνου και τις δύο φορές που το προσπάθησα (όταν βγήκε και πέρσι) παρά ταύτα το σενάριο που είδα με είχε ψήσει αφάνταστα. νταξ λίγο καλτιά πού και πού, αλλά χιουμοριστική κι ωραία δοσμένη. κατά τ' άλλα σκοτεινό, με αμφιλεγόμενους χαρακτήρες που μπλέκονται σε δύσκολες καταστάσεις και περιορισμένο το αίσθημα της αμερικανιάς (δεν ξέρω αν βγάζει νόημα το τελευταίο, ίσως να εννοείτε τι εννοώ)
αγόρασα το witcher 2 όταν είχε 4 ευρώ τη μέρα που βγήκε για linux, αλλά μέχρι στιγμής το steam έχει καταγεγραμμένα 20 λεπτά με το παιχνίδι