Δεν έχει πολύ άδικο. Το έχω πει κι εγώ σε άλλο θρεντ, πριν κανά μήνα ότι έχει καταντήσει κουραστική η φάση με τα μπινελίκια στον ονιμπότσο. Οκ το εμπεδώσαμε.
Απλά είναι αστείο να μιλάει ο Reject για "καθίκια" και υποκριτές μετά τα πρόσφατα ποστς τουΚαι να βρίζει κιόλας γιατί το'χει πάρει τόσο προσωπικά το θέμα.
Life begins at 45°.
Λοιπόν μαλακάκο άκου. Σε όλες τις αψιμαχίες μας, δε σε έχω βρίσει ποτέ και δε σε έχω αποκαλέσει κάτι αναφέροντας κάτι προσωπικό σου - ούτε το επάγγελμά σου, ούτε το προσωπικό σου όνομα, ούτε οτιδήποτε άλλο τα οποία εσύ χρησιμοποιείς αδιακρίτως για τον οποιονδήποτε εδώ μέσα λες και τους γνώριζες και χτες. Χέστηκα για το τι άποψη έχεις για μένα (μάλλον κοπλιμέντο μου είναι το ότι έχεις τη χειρότερη) και αυτό νομίζω φαίνεται από το πόσο ασχολούμαι πια με ό,τι μαλακίες φτύνεις εδώ κι εκεί. Εδώ παραθέτω quotes του άλλου που σε βρίζει κι εσύ τον υπερασπίζεσαι και του λες και ευχαριστώ, δλδ πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ΦΦΣ. Κομμένη λοιπόν, μαζέψου και θα μιλάς όπως σου μιλάνε. Μην τολμήσεις να απευθυνθείς πάλι σε μένα με οποιονδήποτε τρόπο για να μην έχουμε άλλα. Σταδιάλα πρωί-πρωί
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
To lysame to 8ema allou, don't worry. Epishs auto pou les oti lew einai akribws to anti8eto apo auto pou lew.Kai epishs kai oi Others/ White Walkers exoun epishs mple matia. Genika sth seira den exoun kanei ka8olou kalh douleia sto na kanoun emfanh to diaxwrismo autwn twn dyo, giauto mperdeuete o kozmos synexeia.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Spoiler
I'll bury you in your god's fucked garden
Μιας και τα ignore δεν σώζουν την κατάσταση, κάποιος mod να σβήσει τα ποστ Onibocho, Reject, Parasight κτλ, είναι offtopic και κουράζουν.
9o επεισόδιο και ακόμα ασχολούμαστε με onibocho, μάλλον λέει κάτι και για τον φετινό κύκλο αυτό ε... Κι ο GRRM θα θελε λέει παραπάνω επεισόδια, εδώ ούτε τα 10 δε γεμίζουν πια.
Genikws exei ka8odikh poreia h seira. Emena px to 9to ep de mou arese ka8olou. Sixama. Oxi oti to prohgoumeno htan kana aristourghma dld.
Genikws skhno8etika apogohteuei. Apparently ftasame sto shmeio pou to poso kalos maxhths einai kapoios fainete apo to poses sboures ana deuterolepto mporei na kanei me to spear, kai oi ordes tou mance rayder htan 2 gigantes ena mammoth kai kana 2 komparsoi.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
καλα το ποζεριλικι με τις σβουρες γαμησε , αρτος και θεαματα λεγαν τοτενες στην Ρωμη , σκλαβος-μαχητης ηταν και ροκ σταρ οσο ζουσε .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
το "δεν έχουν κάνει καθόλου καλή δουλειά" είναι καραϋπερβολικό σχόλιο και imo άτοπο. μάλλον ο κόζμος δεν έχει κανει καθόλου καλή δουλειά στο να προσπαθήσει να καταλάβει, όχι το ανάποδο. Και σε όψη διαφορετικά είναι, και σε νοημοσύνη φαίνεται ότι είναι διαφορετικά, και αρκετό ουσιαστικό χρόνο έχουν ρίξει πάνω τους, ειδικά στους white walkers. ότι έχω πει παραπάνω γιαυτούς, από τη σειρά και μόνο το έχω καταλάβει (και στα περισσότερα έπεσα μέσα). Tο μόνο πχ που δεν έπιασα, είναι το γιατί ακριβώς γίνεται κάποιος ζόμπι...
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ