Uhm, δεν το νομίζω, φίλος με μαγαζί που πουλάει εργαλεία είμαι σίγουρος οτι 4 τέτοια τα έχει στο 1/4 της τιμής που λες (και λιγότερο ίσως)
Uhm, δεν το νομίζω, φίλος με μαγαζί που πουλάει εργαλεία είμαι σίγουρος οτι 4 τέτοια τα έχει στο 1/4 της τιμής που λες (και λιγότερο ίσως)
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
http://www.ebay.com/itm/2-Pairs-4-Ca...item5d4c16a3f9
^^^
20€ και έχει και φτηνότερα γενικά.
Drumsick ωραία πράγματα, έχεις το μεράκι gurl.![]()
Deafening, painstaking, BB King
xoris rodakia loipon h 8a klepsw ena karotsaki apo supermarket kai 8a kavatzoso ta dika tou
Yippee-ki-yay, motherfucker.
DIY lockpick
Molis ksekleidwsa to grammatokivotio. Ta lock picking skills apo ta Elder Scrolls den phgan xamena.
the game is the game
Ωραία πράματα...
Ένα φρέσκο, σχεδόν έτοιμο
![]()
Last edited by dtbsog; 08-06-2014 at 14:53.
sorry που στο χαλάω ...αλλά τι είναι?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
γαμηστερόμπράβο
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
DIY oxi kataskeui alla paraskeui
Spoiler
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Λοιπον λοιπον...
θελω να φτιαξω μια καμπινα μπασου 12" για αρχη και μετα να προχωρησω σε 2x12+1x8.
Σκοπευω να δοκιμασω τη τυχη μου και με πεταλια και ενισχυτη. (Εχω εναν fender combo 160watt με 15ιντσο ηχειο σπιτι αλλα θελω κι εναν για το σπιτι στην αθηνα που δεν εχω τιποτα και παιζω απο τον κιθαρας του πατερα μου και με βριζει μη του τον καψω.)
Γενικα το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι ακριβως παιζει με αυτα θα ρωτησω πριν ξεκινησω τη κατασκευη αλλα το λεω και σε εσας σιγουρα καποιος θα εχει ασχοληθει παραπανω.
Κουτι κλπ ξυλινα εχω ενα "α" υποτυπωδες επιπεδο.
Για ηχεια βρηκα στο ebay ενα Kenwood KFC-W3013PS 12" Single-Voice-Coil 4-Ohm 25 ευρω και κατι eminence γενικα ολα μπαντζετ 50 ευρω και κατω. Δε ξερω αν κανουν τα ηχεια αυτοκινητου, υποθετω πως ναι γιατι ειναι ηχεια. Τα υπολοιπα (καλωδια θυρες κλπ) λεω να τα παρω απο το banzai.
Eπισης επειδη ειμαι τετοιος βρωμοποζερας θελω πρασινο tolex σε φαση al cisneros αλλα τα μονα που βρηκα εχουν 50 ευρω μεταφορικα. Καμια ιδεα για το αν και που μπορω να βρω τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;
Πειτε μου καμια συμβουλη πριν πεταξω τα λεφτα μου, παρασκευη θα παρω ξυλα για να αρχισω να χτιζω το κουτι.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Έσιαξα αυτό. Έπεται κι ένα μεγαλύτερο για τα βότανα/τσάγια.
![]()
Δεν μαγειρεύεις ποτέ? Η κουζίνα δείχνει πεντακάθαρη...
don't break the fucking circle
μάλλον καθαρίζει κιολα.
μπράβο βαρβάρα πολύ πολύ ωραίο τοκανες !