βασικα ειδα εφιαλτη
να περπαταω την σταδιου προς συνταγμα,ελαχιστα φωτισμενη μαυρα μεσανυχτα , με τον τροπο που περπαταμε στα ονειρα,ισως πετωντας
με το που μπαινω συνταγμα να βλεπω μια πλατεια κατασκοτεινη και εναν με ενα οπλο
(πραγματικα η φαση που στριβω εκει που ειναι ενα ξενοδοχειο και κανει μια κουρμπα και μπαινω συνταγμα και βλεπω μια κατασκοτεινη πλατεια ειναι ολα τα λεφτα..
α η υπερφυσικη λεπτομερεια ειναι οτι εχω οπτικη αποψη ολης της πλατειας με το που στριβω ,πραγμα π δεν ισχυει πραγματικα )
μετα η επομενη σκηνη ειναι να βλεπω παλι σταδιου(απο ψηλα σαν να βλεπω απο ταρατσα) εναν παλιο μου συμμαθητη εξω απο ενα κτηριο που ηταν και καλα τα γραφεια της χρυσης αυγης
ο φιλος μου νομιζω κινηθηκε εναντιον τους
και αυτοι τον πυροβολησαν ανελεητα με οπλοπολυβολο που εξειχε απο τον πρωτο οροφο ενος κτηριου
ενα πιο ευθυμο ονειρο π ειχα δει μια αλλη μερα
ημουνα στο σπιτι του μαθηματικου που μου εκανε ιδιαιτερα
δεν ξερω πως , αλλα αυτος ελειπε και ημουνα με τη μανα του και την ελενη ραντου
ξαφνικα να βρισκομαι ξαφνικα στο χωριο μου , μερα μεσημερι και με κανα πενταευρο στην τσεπη
αυτο σημαινει οτι δεν μου φτανουν για να παρω το κτελ για αθηνα ,μονο για να φαω κατι
και ξαφνικα βλεπω μια θεια μου
και με ρωταει τι στο καλο κανω εδω περα εργασιμη μερα(Αφου στο χωριο παω μονο για διακοπες)
και τα χω παιξει και πραγματικα δεν ξερω τι να της πω γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση
και η συζητηση παει στον μαθηματικο μου
και με ρωταει η θεια μου αν ο μαθηματικος ειναι πλουσιος/high society
και της λεω οτι ειχε ερθει σπιτι του η ραντου αρα ειναι πλουσιος