Δεν είπα ότι δεν είναι καλός προπονητής, αυτό έλειπε. Μια χαρά άμυνα παίζουν οι ομάδες του, και εμένα μου αρέσει το πάθος που βγάζουν, ενώ ζεύγος παίκτη προπονητή αντίστοιχο του Thibs-Noah είναι ιδιαίτερα δυσεύρετο.
Από εκεί και πέρα όμως, τα υπόλοιπα είναι εναντίον του. Έχει το ελαφρυντικό ότι αποδεκατίζεται η ομάδα του, αλλά ως πότε; Επιθετικό παιχνίδι δεν υπάρχει ουσιαστικά. Είναι τώρα σοβαρό πράγμα το να είναι ο Taj πρώτος σκόρερ; (και ας έπρεπε να βγει καλύτερος έκτος παίκτης αντί του crawford)
Τι άλλο έχει κάνει δηλαδή στις 3-4 σεζόν του για να θεωρηθεί τοπ; Όπως λες και εσύ παίζει στην τσεκουρωμένη Ανατολή.
Έφτασε μία φορά σε τελικούς περιφέρειας και τέλος. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν τραυματιζόταν ο Rose με Philly, συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω με υποθετικά σενάρια.
Δώσε μου κάτι ρε Thibs και εγώ δεν έχω πρόβλημα, θα σε υποστηρίξω. Θες να μου πεις ότι το να περνάει στα playoff είναι επίτευγμα; Δεν το δέχομαι, σόρι.

Η λίστα μου είναι κάπως έτσι:
Pop
(στους 5 καλύτερους εβερ)

Carlisle
(οι 2 πάνω είναι οι ελίτ)

Doc/Spoelstra (όλοι με δαχτυλίδια ως εδώ)/SVG
(ίδιο επίπεδο κατά τη γνώμη μου αυτοί οι τρεις)

Thibs

Από εδώ και κάτω είναι συγκεχυμένα τα πράγματα. Θέλω να δω Hornacek, Joerger, Stotts και Budenholzer λίγο ακόμα για να κρίνω.