Μέσα ήμουνα, δεν έχω φωνή από χθες
Μέσα ήμουνα, δεν έχω φωνή από χθες
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Επικό τόπικ,αφού γράφει για "Α1 2011-12"
http://www.ageofbasketball.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4663%3Alr-----&catid=77%3A1&Itemid=71
έχει δίκιο...
Τραγικοί στις βολές για ακόμα μια φορά, αλλά και οι άλλοι κέρδισαν ματς με 1/20 τρίποντα ffs.
Μόνο Κόλλινς τίποτα άλλο. Σπανούλα φύγε κλπ.
είδα τα τελευταία 2:20... περπέρογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης του παναθηναϊκού.
Rock or Nothing
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
ανυπερβλητα παοκια
A wife had a baby, but it was born with only a head and no body. 'Don't worry,' says the doctor. 'Bring him back in five years time and we'll probably have a body for him'. So five years go by, and there's Eddie the 'Ead, as his parents have called him, sitting on the mantelpiece, when in walks his dad. 'Son,' he says, 'today's a very special day. It's your fifth birthday and we've got a very special surprise for you.' 'Oh no,' says Eddie. 'Not another fucking hat!
Τι χάλια είναι αυτά ρεεεεεεεε
Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα στον Ολυμπιακό μπας και δε δούμε Αλβέρτη του χρόνου. Από τις λίγες φορές που δε θα με πειράξει καθόλου αν το χάσουμε γιατί απλά δε-το-αξίζουμε μέχρι τώρα.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
τωρα τα δες τα χαλια εσυ ? Σκορ γυμνασιακου μπασκετ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Κακό είναι να περιμένω την ηρωϊκή ανάταση?Είναι και θέμα ποιος θα την κάνει βέβαια με τα γερόντια που χουμε γεμίσει.. (Ο Παππάς ακόμα τραυματίας είναι γαμώ?) Τέσπα για να δούμε και το Β'.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
το λογικο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
περιμενε να κανω αλλα 4 ποστ σε 1μιση λεπτο και τοτε ριξε.
"Τι χτυπαω??"
ο φιλος μου Δημητριος Γιαννακοπουλος εκανε ενσταση γιατι η αποστολη του ΟΣΦΠ που ηρθε στο ΟΑΚΑ ηταν υπεραριθμη κατα τρια ατομα και ζηταει επαναληψη.
απ την ψυχη μου του ευχομαι να δικαιωθει.
"Τι χτυπαω??"
δεν ξερω τι θα γινει την κυριακη στο σεφ , μπορει να χασουμε και να το σηκωσουν παλι στο οακα
αλλα μόλις ειπαν οτι ο παο κανει ενσταση και ζηταει επαναληψη αγωνα γιατι ειχαμε λεει υπεραρυθμη αποστολη
ηταν 2 παραπανω στο παγκο
ευχομαι να την κερδισει
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see