Η ΔΗΜΑΡ λέει θα διαδηλώσει στην ΔΕΘ κατά τον μέτρων που ψηφίζει ? ....
Spoiler
Η ΔΗΜΑΡ λέει θα διαδηλώσει στην ΔΕΘ κατά τον μέτρων που ψηφίζει ? ....
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
πσαγμένο tbh
στα ταρταρα λεμε αριστερε' καρατζαφερη
έχω γνωστό που ψήφισε κυρ φώτη ...
Ψηφισα Κουβελη
καλυτερα κουβελης παρα παλιοι πασοκοι του συριζα
γενικα συμπαθω συριζα αλλα προτιμαω να ζησω την ζωουλα μου παρα να πεθανω αγαμητος απο φτωχεια και επανασταση
και οι πιο πλουσιοι απο μενα συριζαιοι να την εχουν κανει για βορεια ευρωπη για να γλιτωσουν
δεν ξερω αλλα μ καθεται λιγο ασχημα οταν παιδια απο οικογενειες με αρκετα φραγκα και την οικονομικη ανεση να φυγουν για αλλη χωρα και να γλιτωσουν αν εδω χρεωκοπησουμε, μας μιλανε για επανασταση
Last edited by hlektrologos_amhxanos; 27-05-2014 at 17:12.
To trolling σου είναι τόσο 2004 που θα έπρεπε να ποστάρεις μόνο στο blast from the past thread.
οχι εγω ο τσιπρας ειναι μαλακας π δεν επιδιωκει συνεργασιες με κεντροαριστερα
να κανει ενα μεγαλο κομμα να τον ριξουνε το σαμαρα τον ακροδεξιο
συριζα ,κυρ φωτης ,ελια ,ποταμι ενα κομμα και ολη μερα παρτυ
Δεν πας να διαβάσεις λέω εγώ γιατί αύριο δίνεις πανελλήνιες, να χαρείς.
from godspeed you! black emperor to last days of humanity
A wife had a baby, but it was born with only a head and no body. 'Don't worry,' says the doctor. 'Bring him back in five years time and we'll probably have a body for him'. So five years go by, and there's Eddie the 'Ead, as his parents have called him, sitting on the mantelpiece, when in walks his dad. 'Son,' he says, 'today's a very special day. It's your fifth birthday and we've got a very special surprise for you.' 'Oh no,' says Eddie. 'Not another fucking hat!
Last edited by asimoulis; 28-05-2014 at 13:18.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Μόλις παραιτήθηκε η αρχηγάρα.
Φέρτε Ρεπούση στο λαό.