Ρε παιδιά με την τραγουδίστρια της eurovision με τα μούσια μπορεί να μου εξηγήσει κανείς ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ?
Ρε παιδιά με την τραγουδίστρια της eurovision με τα μούσια μπορεί να μου εξηγήσει κανείς ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ?
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Τραγουδιστής ήταν.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ε περιπου αυτο.
Spoiler
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ela re mlk molis tha posterna auto
![]()
Giger ε...![]()
Shall I say I was wrong, if I'm right?
27 περίεργα βιβλία που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν
ενδεικτικά:
Spoiler
Spoiler
Γνωρίζει κανείς τρόπο να ανοίξει κουμπαράς ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, ναι ο παλιός. Οι ελπίδες στους υπόλοιπους παππούδες του φόρουμ.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Εγώ μικρός τον είχα ξεχαρβαλώσει τον δικό μου Χόρχε. Με τον παραδοσιακό τρόπο. Κοπάνημα στα τσιμέντα κτλ κτλ....
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Καλησπέρα, καλησπέρα καταχρώμαι το χώρο του off topic, ώστε να (όντως, δεύτερη φορά) ζητήσω στέγη την τετάρτη 28/5 στη λάρισα, ώστε να παρακαλουθήσω τους 1000vics (event fb page: https://www.facebook.com/events/2407...18062/?fref=ts). Κατά 90% θα χρειαστώ ένα κεραμίδι να βάλω πάνω από την κεφαλή μου, καθώς εν τέλει μπορεί και να μη χρειαστεί, αφού υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να φιλοξενηθώ από φίλο φίλου. Επειδής όμως τιποτε δε θέλω να αφεθεί στη μοίρα του, για αυτό είμαι εδώ. Ριχτε πμ, κανε reply εδώ, ό,τι θέτε. Κιαν δεν έχετε ένα ντιβάνι να μου στρώσετε, πάμε να βγούμε για μπύρες, νυχτα ειναι θα περάσει![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Πάρτε τον,φέρνει και ωραία πράγματα μαζί του
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Τσιμπουκλάνε, αν έρθεις με Σώτο, θα μείνετε σε μένα ρε
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !