Ε ναι.
Ε όχι.
Ναι και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Ναι αλλά σε τόσο μικρό βαθμό που σχεδόν δεν τον αντιλαμβάνεσαι.
ΔΓ/ΔΑ
υπαρχει παντως ενα θεματακι με τις λεξεις "εβραιος" και "εβραια".Σημερα ας πουμε ακουσα καποιοιν να λεει "ειχα καποτε μια μαθητρα εβραιοπουλα κλπκλπ" .Δηλαδη δεν θα ελεγε σε καμια περιπτωση ΕΒΡΑΙΑ . θα πουνε εβραικης καταγωγης η εβραιοπουλο/-α . δηλαδη πιστευω πως αυτοι που δεν εχουν καποιο προβλημα θελουν να αφηνουν ξεκαθαρα να εννοηθει οτι οντως δεν εχουν προβλημα με τους εβραιους γιατι λογικα θεωρουν πως η default αποψη ειναι αρνητικη για τους εβραιους.αυτο.
προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα παιδγια απλα αυτους που ξερω τους χαρακτηριζει μια απιστευτη νωχελικοτητα και ο ενας εχει πολυ τουπε και εχει πικ απο το μπατμιτσβα του στο φουμπου και με κρεμασε σε μια εργασια που ειχαμε αναλαβει απο κοινου οποτε αναγκαστηκα να δωσω εξετασεις και απο τοτε δε μου μιλαει κιολας λες κι εγω εφταιγα ο αλλος ειναι ωραιος τυπος (και υποψιαζομαι πως ειναι μισοσ εβραιοσ) φυσικα και οι δυο μενουν πανοραμα
Last edited by sauerkraut; 31-10-2010 at 01:00.
Παιδιά να ξέρετε έτση είναι με τους εβραίους! Αντή να μένουν παρανομα μένουν πανοραμα
συννεφοπεσμένο bump.
Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη στον αντισημιτισμό
Μια δυσάρεστη για την χώρα μας έκπληξη έκρυβε η έρευνα της Anti-Defamation League (Πρωτάθλημα αντι-δυσφήμησης) η οποία έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η έρευνα η οποία είχε δείγμα 53.100 ανθρώπων σε 102 χώρες έδειξε ότι οι συμπολίτες μας είναι οι πλέον αντισημιτιστές στον πλανήτη μετά από τους Άραβες.
Συγκεκριμένα η Ελλάδα είναι μακράν πρώτη στην Δυτική Ευρώπη με ποσοστό αντισημιτισμού στα επίπεδα του 69% όταν η δεύτερη Γαλλία είναι στο 37% και ο μέσος όρος της Δ. Ευρώπης στο 24%. Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την χώρα μας πρώτη στον κόσμο (εκτός αραβικού κόσμου) ισοψηφώντας μόνο με την Τουρκία. Ακόμη και στο Ιράν, που είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από τον πόλεμε τον Ισραήλ, οι πολίτες είναι λιγότερο αντισημιτιστές από ότι οι Έλληνες (56%).
Σε ότι αφορά την χώρα μας οι Έλληνες συμφωνούν σε ποσοστό 85% ότι οι Εβραίοι έχουν ισχυρή παρουσία στον χώρο των επιχειρήσεων και 82% στο παγκόσμιο επιχειρηματικό σκηνικό. Σε ποσοστό 60% πιστεύουμε αναφέρονται υπερβολικά σε ότι τους συνέβη στο ολοκαύτωμα. 68% θεωρεί ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τα παγκόσμια media και 69% ότι ελέγχουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...o.2788042.html
θα μπορούσε να είναι και στο χα θρεντ σχετικά με το αν είμαστε ή όχι λαος ρατσιστών .
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ε δεν σε παίρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε
"Γουστάρεις Εβραίους ή όχι ?"
Κάνουν διάφορες ερωτήσεις, αν σου αρέσει η περιτομή, αν γουστάρεις μπέικο, ξες τι είναι το κοσερ , άντρας ή δαγκας αν έχει κοτσίδια ...
Νομίζω είναι απλά ένα εξτραδάκι
Γενικά δες εδώ http://global100.adl.org/
http://global100.adl.org/#country/greece και εδώ για Ελλάδα, έχουν ένα index που με βάση αυτό βγάζουν το ποσοστό.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Έναν Εβραίο έχω γνωρίσει όλο κι όλο, δεν διέφερε σε κάτι από τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας πέραν του ότι ήταν αρκετά πιο άνετος οικονομικά από όλους μας και αυτό όσο να πεις δημιουργούσε κάποιες αντιθέσεις, αλλά ως εκεί.
Επειδή είχα πάει σπίτι του αρκετές φορές, είχε αφημένη αλληλογραφία του με Έλληνες γραμμένη στα αγγλικά που στην αρχή της επιστολής συστήνονταν με την ιδιότητα του Εβραίου, ειλικρινά δεν ξέρω τι λέγανε.
Ψοφούσα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες για την καταγωγή, τα πιστεύω, τις σχέσεις του με το κράτος του Ισραήλ αλλά κέρδισε η διακριτική μου πλευρά και δε ρώτησα τίποτα. Με τον καιρό χαθήκαμε.
^ ξεκάθαρος αντισημιτισμός στη χειρότερη μορφή του. τα υπόλοιπα δεν είναι υπερβολικά αλλά ισχύουν περισσότερο για τα αμερικάνικα λόμπι παρά τις ελληνικές επιχειρήσεις και media, οπότε τα ποσοστά είναι περισσότερο μας ψεκάζουν.
εκτος απο κατι βλακες "θα πηγαινα 3 χρονια στρατο γιατι αγαπω το Ισραηλ αλλα εμπλεξα με τις κωλοσχολες" οσοι ξερω ειναι δυστυχως 100% Ελληνες .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Έχω πεισθεί γενικά πως είμαστε φουλ αντισημίτες, και είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι έλληνες δε σκέφτονται λογικά σε αυτό το θέμα, αλλά παρόμοια πράγματα μπορεί να ειπωθούν και σε σοβαρότερη βάση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ελληνες διαβάζουν finkelstein ή κάτι παρόμοιο, απλά δεν είναι απαραίτητα αντισημιτική θέση.
για το ολοκαύτωμα δεν μπορώ να καταλάβω τι επιπλέον μπορεί να ειπωθεί. ότι το ισραήλ σήμερα σαν κράτος φέρεται όπως του φέρθηκαν κάποτε εκμεταλλευόμενο το γεγονός σε πολλές περιπτώσεις είναι άλλη συζήτηση και προφανώς όχι αντισημιτική. αντισιωνιστική ίσως.
Rock or Nothing
Ε, καλά το περίεργο θα ήταν να μην εκμεταλλεύονται οι οβρέη το ολοκαύτωμα. Εδώ οι δικοί μας έχουν γαμηθεί να αναφέρουν τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημιώσεις, αλλά όταν ακούνε ότι οι άλλοι ακόμα δεν έχουν βγάλει το σκασμό, το συμπέρασμα είναι ότι από 6 εκατομμύρια θα έπρεπε να ήταν το πολύ ενάμισι ξέρω γω, επειδή είναι καλοί στο να τα φουσκώνουν. Βασικά, δεν υπάρχει και τρόπος να αναφέρεται κανείς "υπερβολικά" σε ένα τέτοιο πράγμα, η μη συνειδητοποίησή της ιστορικής σημασίας του αντίθετα από πολλούς δείχνει μία τεράστια ηθική αναλγησία και έλλειψη κριτικής ικανότητας, το γνωστό πρώτο υλικό για χρυσαυγιτισμούς κλπ. Από την άλλη υπάρχει και η ενοχική αντιμετώπιση των εβραίων με σπέσιαλ κριτήρια θυματοποίησης και την αποδοχή της λογικής "οποιαδήποτε κριτική στους εβραίους/ισραήλ είναι αντισημιτισμός" αλλά είναι πάλι εντυπωσιακό όταν το 2ο ενοχλεί περισσότερο από το 1ο.
Τον Φίνκελσταϊν τον ποστάρουν πολλοί δεξιή, σου έχει φανεί σοβαρός? (Ξέρω ότι είναι εβραίος ο ίδιος, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό, παλιά είχα την εντύπωση ότι είχε δεχτεί γενικότερη κριτική)
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Το να υποβαθμίζει κανείς το ολοκαύτωμα δεν είναι απλώς αντισημιτισμός. Είναι αγνός φασισμός, και η τραγική συνειδητοποιήση ότι δεν έχουμε καταφέρει τίποτα σαν ανθρώπινο είδος ακόμα. Οι Εβραίοι είχαν την ατυχία να είναι αυτοί που το βίωσαν, όμως η υποτίμηση αυτού δεν αφορά τους Εβραίους, αλλά την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια γενικά.
Τα "oi evraioi kanoun ta idia pou tous kanane sth nazistikh germania..." τα θεωρώ εξίζου επικίνδυνα παρεπιπτόντως.