Page 138 of 257 FirstFirst ... 3888128136137138139140148188238 ... LastLast
Results 2,056 to 2,070 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Quote Originally Posted by Swollen View Post
    πριν δω τα παραπάνω βίδεο δηλώνω ότι
    Spoiler
    δεν εννοούσα ότι ο Τύριον θα επιλέξει τον Τζέημε, το αντίθετο κι όλας
    το σκεφτικό μου είναι το εξής: Τυριον επιλέγει να γίνει μάχη, πατέρας του δεν του επιτρέπει να διαλέξει τσαμπιον (γιατί είναι κάφρος) οπότε πρέπει να μονομαχήσει ο ίδιος ο Τύριον, και ως το χέρι του βασιλέα επιλέγει τον δοιηκητή (ακόμα) Τζέημε να υπερασπιστεί τον θρόνο. άρα θα'χουμε μάχη αδελφών.

το πήγα πολύ μακριά θα μου πείτε αλλά γιατί όχι.
    Πάνω σε αυτή τη λογική σου απάντησα πάντως και χωρίς καμία επιρροή από τα βιβλία. Which brings me to the fact that:

Mitsmann μπορείς να γίνεις και πιο ηλίθιος, δεν τερμάτισε το κοντέρ ακόμα. Κοντός ψαλμός πάντως..

Και του Ικονοκλαστ η οπτική μοιάζει σωστή, κυρίως όσον αφορά τη Shae.

σορρυ αλλα με βαση το ποστ σου και την τελευταια φραση, θα ηθελα να επισημανω οτι κανεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΛΟΚΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.

οκ, ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει, αλλα πραγματικα ειναι καθυστερημενο.

επειδη τωρα τελευταια την εχεις δει και πονεμενη δεσποσυνη του αγρου, το ιδιο θα ελεγα αν το κανε κι αλλος.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

314222 Mitsmann's Avatar

δε μπορω να σου εξηγησω τι ειναι καθυστερημενο, εχω αμυδρες ενδειξεις υποψιας, οτι δε θα το καταλαβαινες.
    "Τι χτυπαω??"

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    πριν δω τα παραπάνω βίδεο δηλώνω ότι
    Spoiler
    δεν εννοούσα ότι ο Τύριον θα επιλέξει τον Τζέημε, το αντίθετο κι όλας
    το σκεφτικό μου είναι το εξής: Τυριον επιλέγει να γίνει μάχη, πατέρας του δεν του επιτρέπει να διαλέξει τσαμπιον (γιατί είναι κάφρος) οπότε πρέπει να μονομαχήσει ο ίδιος ο Τύριον, και ως το χέρι του βασιλέα επιλέγει τον δοιηκητή (ακόμα) Τζέημε να υπερασπιστεί τον θρόνο. άρα θα'χουμε μάχη αδελφών.

το πήγα πολύ μακριά θα μου πείτε αλλά γιατί όχι.
    Spoiler
    Δεν παίζει τέτοιο σενάριο ρε, θα είναι πολύ ξενέρωτο. Είναι ενάντια στην κοινή λογική, στα ήθη του Westeros (ξέρουμε ήδη πως αν είσαι νάνος μπορείς να βάλεις αντιπρόσωπο σε τέτοια μάχη), και ο Jaime θα βγει μεγάλος τρόμπας γιατί ήδη ξέρουμε πως είναι ο μόνος Λάνιστερ που αγαπάει Τύριον. Επίσης ξέρουμε πως ο Τάιγουιν όσο κι αν αντιπαθεί τον γιό του δεν τον θέλει νεκρό, έγινε σαφές αυτό, και σε μια μάχη-δίκη είναι δυνατό να πεθάνει.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Spoiler
    Και μη λέτε τη Shae πουτάνα, δεν κατάλαβε γιατί ο άλλος την έδιωξε κακήν κακώς, είναι ένα πληγωμένο κορίτσι. Το γιατί προδίδει και τη Σανσα βέβαια, είναι μια συζήτηση που κάνει πιστευτό το σενάριο να την συνέλαβε η Σερσεη όταν έφευγε.

Spoiler
    Θα ίσχυε αν δεν της είχε εξηγήσει 50 φορές τους λόγους που την προστατεύει και εν τέλει αναγκάζεται να την διώξει. Θα μπορούσε να πει κανείς πως αν την αγαπούσε πραγματικά θα τα γραφε όλα στο πουλί του και θα φευγε μαζί της, αλλά πέραν αυτού, αυτό που κάνει η Shae είναι κακία. Δεν είναι απλά μάρτυρας σε μια δίκη ενάντια στον νάνο για να σώσει το τομάρι της, λέει και ψέματα εναντίον του. Επειδή ζηλεύει κάτι που επίσης είναι ψέμα, την σχέση Τύριον-Σάνσα.

314222 Mitsmann's Avatar

Spoiler
    Κλαουντ εχω την εντυπωση οτι εφ οσον ζητησε τραηαλ μπαη κομπατ ο Τυριον, αποκλειεται πια να υπαρξει εκδοχη "τον στελνουμε στο Τειχος". Αν χασει θεωρω οτι ειναι δυσκολο να αποφασισουν οτι "οκ, πεθανε ο τσαμπιον του αρα οι θεοι λενε οτι ειναι ενοχος, αρα τον στελνουμε στο Μπλακγουωτς"
    το ματσακι πηρε φωτια θα σου ελεγα αν ημασταν στο αθλετικς, ενδεχομενως [/διακογιαννης]
    "Τι χτυπαω??"

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Spoiler
    Κλαουντ εχω την εντυπωση οτι εφ οσον ζητησε τραηαλ μπαη κομπατ ο Τυριον, αποκλειεται πια να υπαρξει εκδοχη "τον στελνουμε στο Τειχος". Αν χασει θεωρω οτι ειναι δυσκολο να αποφασισουν οτι "οκ, πεθανε ο τσαμπιον του αρα οι θεοι λενε οτι ειναι ενοχος, αρα τον στελνουμε στο Μπλακγουωτς"
    το ματσακι πηρε φωτια θα σου ελεγα αν ημασταν στο αθλετικς, ενδεχομενως [/διακογιαννης]
    Spoiler
    Όχι εγώ μιλούσα για την περίπτωση του Swollen, δλδ ο Τύριον μονομαχεί ο ίδιος κι άρα πεθαίνει. Άρα ο πατέρας του δεν νομίζω να τον εξαναγκάσει σε κάτι τέτοιο. Με αντιπρόσωπο μπορεί πάλι να τον στείλουν σε θάνατο, αλλά στην 1η περίπτωση αυτό είναι βέβαιο.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Είναι μάλλον που δεν μπορείς να αντιληφθείς την έννοια της ρητορικής ερώτησης και της θέσης και λειτουργίας της στον δικανικό λόγο.
    Πωπω, σκάσε γαμώ το χριστό.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι σε trial by combat, η μόνη τιμωρία είναι θάνατος. Χάνεις, πεθαίνεις. Τέλος. Ξεχάστε το "Τοίχος" (sic).

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Spoiler
    Μπορεί επίσης να πεταχτεί κάνας Oberyn γιατί 1ον είναι ο μόνος στη δίκη που δεν συμμετέχει στην φάρσα και 2ον ο τύπος ως τώρα είναι τσουτσέκι που παρτουζάρει, πρέπει να κάνει και κάτι.

Spoiler
    Εγώ σκέφτηκα ότι ο Tyrion θα επιλέξει ξανά Jaime, αλλά ο τελευταίος θα αρνηθεί, λόγω συνθηκών, όπως είπα στο προηγούμενο ποστ. Οπότε θα στραφεί στον Oberyn, ο οποίος ψοφάει να χύσει Lannister αίμα. Βέβαια, από την άλλη πλευρά φαντάζομαι να μάχεται ο Tywin, κάτι που δεν παίζει, αλλά θα μου άρεσε να δω επιτέλους Oberyn vs Tywin. Εξάλλου έχει αφήσει πολλές φορές η σειρά να εννοηθεί ότι ο Oberyn θα γαμήσει οτιδήποτε φέρει το όνομα Lannister. Και μετά θα το σκοτώσει. Ή πριν.
    Life begins at 45°.

Spoiler
    Last edited by ikonoklast; 14-05-2014 at 18:22.

survivor scarecrow's Avatar

Spoiler
    Εγώ πάλι γιατί φαντάζομαι τον Tywin να επιλέγει για τη μονομαχία τον Mountain και τον Oberyn να προσφέρεται να υπερασπιστεί το νάνο βρίσκοντας ευκαιρία να τον καθαρίσει κιόλας μιας και απ'την αρχή αυτό ήθελε.
    Μου φαίνεται αυτό να δένει καλύτερα στο στόρι

Spoiler
    Δυνατό αυτό. Αλλά ο Mountain δεν είναι κάπου στο διάολο; ( που είναι αλήθεια; )

survivor scarecrow's Avatar

Spoiler
    Δεν έχω ιδέα,πουθενά θα σφάζει κανένα άλογο

Senior Member Lazyass's Avatar

edit:lathos
    Last edited by Lazyass; 14-05-2014 at 18:34.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Τα spoilers επόμενων επεισοδίων νομίζω κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία με τα των βιβλίων. Ίσως είναι και λίγο χειρότερα

Είχα ξεχάσει καν ότι υπάρχει αυτός.
    Life begins at 45°.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

οκ, άκυρο λοιπόν. διορθώθηκε η κατάσταση
    Last edited by Raven Lord; 14-05-2014 at 18:51.
    Rock or Nothing

perfect beast commissar's Avatar

Ο Lazyass πρόλαβε και έκανε edit, onibocho θα πρότεινα το ίδιο για να μην αρχίσουν πάλι οι καβγάδες.

edit, done.

προτείνω λοκ στο θρεντ και άνοιγμα ξανά τον σεπτέμβριο.
    Last edited by commissar; 14-05-2014 at 18:45.