Spoiler
False: πηδούσε την κόρη του captain που τον πήγε στο Pyke, έκανε γερό finger bang την αδερφή του, και πήδηξε την Osha στο Winterfell
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Έχεις δοκιμάσει να μην ποστάρεις;
Πριν λίγο επεσα πάνω σε αυτό και κόντεψα να πνιγώ. Μετά το πρώτο λεπτό γίνεται επικο:
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ονιμποτσε εχω δευτερη προταση αφου δεν ακολουθησες την πρωτη μου προταση (ακα σκασε πια)
μπορεις σε οτι γραφεις σε αυτο το τοπικ να το βαζεις ντηφωλτ σε σποιλερ. Οτιδηποτε. Ακομα κι αν κανεις ενα ποστ που λεει "."
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
δεδομένου ότι έχεις διαβάσει τα βιβλία, έρχεσαι δω πέρα και μας ρίχνεις προβληματισμούς για τη σειρά
σε ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία
ενώ εσύ γνωρίζεις τι θα γίνει
πραγματικά σου φαίνεται λογικό όλο αυτό?
I must have some booze. I demand to have some booze
Βρε ανθρωπε του θεου,η ερωτηση που κανεις, ειναι μια ερωτηση καποιου που εχει διαβασει ΚΑΙ τα βιβλια Και βλεπει και τη σειρα.
Βαλε τον εαυτο σου στη θεση καποιου που δεν εχει διαβασει γραμμη απο τα βιβλια.Δεν ξερει την προιστορια, δεν εχει αυτες τις ανησυχιες.
Ερωτησεις τετοιες "μπορει" να κανει καποιος που δεν εχει διαβασει τα βιβλια.Και απαντηση μπορουν να του δωσουν οι "διαβασμενοι" μετα απο παροτρυνση των υπολοιπων "αδιαβαστων" μονο σε σποιλερ η με πμ.Δεν μπορουσες να μας ρωτησεις εμας που εχουμε διαβασει πως μας φαινονται αυτες οι αλλαγες στη σειρα στο αλλο θρεντ?
Εκει ανηκει η ερωτηση σου.
Κανείς απο οσους ξερουν τι γινεται δεν "ανακινει" θεματα ΕΔΩ.
Πραγματικα ειναι καλο να ποσταρει καποιος σε ενα θρεντ, αφου το εχει διαβασει απο την αρχη σελιδα σελιδα για να δει πως κινειται η ολη φαση!
Καντο λιγο σε παρακαλω.
ωραία σου απαντάω εγώ λοιπόν: από τότε που τους είδαμε πρώτη φορά περιμένουμε όλοι να μάθουμε τι σκατά είναι αυτά τα πράματα
στην τέταρτη σεζόν βρέθηκες και το σχολίασες εσύ που έχεις διαβάσει και ξέρεις, πως θες να το πάρουμε αυτό δλδ?
και η μούτζα στραγάλι για να συνεχίσουμε την κουβέντα ε?
εδώ με κέρδισες
I must have some booze. I demand to have some booze