Ποιο μέταλ ρε, Apollon Producer φάση
Ποιο μέταλ ρε, Apollon Producer φάση
Last edited by Shirime; 16-04-2014 at 15:51.
http://www.newsit.gr/default.php?pna...284811&catid=9
Να και οι "σοβαροί", τα καινούργια φρούτα. Διευθύνοντες σύμβουλοι σε ελβετικές εταιρίες (!), δικηγόροι , φλωράκοι τριαντάρηδες ιδεολόγοι "τα καλά παιδιά", και φυσικά (ταρανταν) ο πατέρας του πεθαμένου, αυτός που δεν ήταν χρυσαυγίτης ντε.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
αφου θα κανει δικο του ειπε.
κατι αναμεσα στην δεξιοδεξια της ΧΑ και την αριστεροδεξια (λολ) του Σαμαρα-Βενιζελου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
καλά όλα αυτά, εγώ μόνο ένα δεν καταλαβαίνω
Γιατί δεν είναι στην κουζίνα της και στο σπίτι της να μεγαλώνει τα 2 ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ?Φωτεινή Πατσαλή
Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών
Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα μελετών και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
γιατί ο εκλογικός νόμος επιβάλλει να είναι γυναίκες το 1/3 των υποψηφιων σε κάθε περιφέρεια, ακα την έχωσε ο άντρας-πατέρα-αδερφός για να συμπληρώσουν.
στο σάιτ του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης δε βρίσκω καμία πληροφορία γι αυτόν, περίεργα πράματα. Μάλλον πάλι συνωμοσία των Εβραίων θα είναι.Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης
διδάκτωρ γράφει, όχι καθηγητής (έχει πάρει εκεί το phd του)
Τον έψαξα, έχει 2 paper στα γερμανικά.
Κάτι τέτοια
Anforderungen des stategischen Managements an ein Personal-Informationssystem
Έχει απο όλο το φάσμα, μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, γραφίστες. Λογικά όσοι μπορούν να μιλήσουν κάποια άλλη γλώσσα.
Επίσης, πού κρυβόντουσαν όλοι αυτοί?
όχι συγγνώμη τώρα θεωρεί κανείς ότι είχε ποτέ ανάγκη να κρυφτεί ο ακροδεξιός μηχανικός/δικηγόρος/γιατρός/δημοσιογράφος σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και ειδικά στην Ελλάδα;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Τα πανεπιστημια παραγουν ειδικοτητες οχι προσωπικοτητες .
Ζορζ Πιλαλι .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
εψές βρέθηκα στο Πανηγύρι της γειτονιάς μου.
Άκουσα 3 ανθρώπους να λένε χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις "χρυσή αυγή" είτε φάση "εγώ είμαι χρυσή αυγή" σε κάτι ΚΚΕδες που μοίραζαν φυλλάδια , είτε λέγοντας μεταξύ τους "θα σου φέρω αυτόν τον βουλευτή της χρυσής αυγής , έλα τώρα" .
Θα μπορούσε να μπει και στο FML θρεντ, αλλά σε πόσο γαμημένη χώρα ζούμε ρε γαμώτο![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ