αυτό για τις μύτες να μην έλεγε και δε θα περνούσε η σκέψη του ότι τρολάρει από το (μόλις το είδα) κατεστραμένο μου μυαλό...
αυτό για τις μύτες να μην έλεγε και δε θα περνούσε η σκέψη του ότι τρολάρει από το (μόλις το είδα) κατεστραμένο μου μυαλό...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Της κακομοίρας. Η Indiana είναι στο 2 - 8 στα τελευταία 10 παιχνίδια, έχασε πάλι με 25 πόντους διαφορά, το Brooklyn ξανακέρδισε τους Super Best Friends που επίσης μάλλον κάψανε φλάντζα, το Chicago έχει το καλύτερο σε όλο το πρωτάθλημα στα τελευταία 10 και οι Lakers έφαγαν μεγάλη σφαλιάρα once again...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Και ο Dirk ανέβηκε στη 10η θέση των σκόρερς όλων των εποχών :O
NBA nerds θελω τα φωτα σας επειδη εχω φαει τρελο σκαλωμα..με αφορμη το συμβαν με τον σοφο , πιασαμε κουβεντα για φασαριες/ξυλα κλπ και θυμηθηκα ενα συμβαν με εναν παικτη του τοροντο αν δεν κανω λαθος ο οποιος την ωρα που κατεβαζε την μπαλα , ειδε στην εξεδρα εναν να την πεφτει στην γυναικα του , πεταξε την μπαλα εξω και ανεβηκε πανω και τον τουλουμιασε..οποιος θυμαται ας πει ονομα/ δωσει λινκ γιατι θα τρελαθω , θενξ
Ειναι κριμα να μην το παρει ομαδα απο τη Δυση φετος, οποια και να ειναι αυτη. Βλεπω τις 8 ομαδες που (μαλλον) θα μπουν πλεηοφφς και μου ειναι ολες συμπαθεις, ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο, ισως με εξαιρεση το Φοινιξ που μου ειναι αδιαφορο, αν και ο Ντραγκιτς κανει εκπληκτικη χρονια. Απο Ανατολη, σκατα. Παντα ειχα μια συμπαθεια στο Τοροντο οποτε χαιρομαι που θα μπει πλεηοφφς φετος, και φυσικα χαιρομαι για Σικαγο, αλλα η Ιντιανα ειναι αισχος τωρα τελευταια, το Μαιαμι αεναα και ατερμονα σιχαμενο, και οι υπολοιπες μαλλον θα αποκλειστουν ευκολα και συνοπτικα απο τον πρωτο γυρο, ισως εκτος απο το Μπρουκλυν. Σκεφτειτε οτι με εξαιρεση Μαιαμι και Ιντιανα, ολες οι αλλες της Ανατολης δε θα εμπαιναν καν στα πλεηοφφς αν ηταν στη Δυση...
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Rusell Westbrook τιτανοτεραστιε στοκε
Παει να μπλοκαρει σουτ οσο ειναι timeout ο βλακας....
http://www.sportingnews.com/nba/stor...SOC/Twi/SNMain
![]()
Shaqtin a fool αλλά καλά κάνει, δεν αφήνει αυτόν που σουτάρει να αποκτήσει ψυχολογία αν το χλατσώσει, παραμένει στόκος φυσικά!
^Δεν εχω ακουσει πιο χαζη λογικη ε
το κάνει και ο Garnett. υπάρχει και σχετική συνέντευξη στο youtube
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Το κανουν παρα πολλοι, και ειμαι σιγουρος οτι το πιστευουν κιολας. Παραμενει ηλιθια λογικη.
Θα μπορουσε να λειτουργει κι αντιθετα, να βλεπει ο παικτης οτι εβαλε ενα τριποντο απο τα 8 μετρα και να σκεφτεται "φτου το χαραμισα και δεν μετραει".
Ενας μη-μπαμπουινος γενικα δε θα πρεπε να δινει σημασια σε τετοιες αηδιες.
Στο ΝΒΑ όλα επιτρέπονται
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
συν φωνω γενικα , Ανατολη πολλες τραγικες ομαδες και οι 2 κορυφαιες οτι ναναι το τελευταιο 2μηνο
Δυση τo Φοινιξ ηταν πολυ συμπαθητικο τρελος ρυθμος και ωραια παιχτακια και πλακα πλακα και η 10η Μινεσοτα ανετα εμπαινε πλευοφ Ανατολη
και πουστε
πλευοφ απο σημεραγια βαλτε καμια προβλεψουλα
IND-ATL 4-1
CHI-WAS 4-2
MIA-CHA 4-1
TOR-BRO 2-4
SA-DAL 4-1
HOU-POR 4-3
OKC-MEM 4-2
LAC-GSW 4-2
νορμαλ για IND-MIA και SA-OKC παει η δουλεια ισως Nets λεω (ειδικα αν ο Wade 1 παιζει 1 δεν παιζει ) η' Κλιπερς να τρυπωσουν
Δυση κλασεις ανωτερα τα ζευγαρια αν και χαλασε λιγο με Bogut εξω το Clippers-Warriors
σε αλλα νεα Καλαθης ντοπε 20 αγωνες τιμωρια![]()
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.