ψάρι με αυγό γενικά μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές κατα περιπτώσεις αλλά με το τυρί είναι μεγάλη μούφα.
To πρώτο το συνιστούσαν γιατροί να το αποφεύγουν άτομα επιρρεπή σε αλλεργίες επίσης νομίζω.
ψάρι με αυγό γενικά μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές κατα περιπτώσεις αλλά με το τυρί είναι μεγάλη μούφα.
To πρώτο το συνιστούσαν γιατροί να το αποφεύγουν άτομα επιρρεπή σε αλλεργίες επίσης νομίζω.
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 19-04-2014 at 18:53.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
thn tipisa pou pidiotan me to skuli tis kai kolise kai ir8e kai thn pire as8enoforo kai thn evlepe oli h gitonia me ton skilo kolimeno
tupos pou gumnos ftiaxnei proino sthn gomena tou tiganizontas auga mpeika kai tetia kai auth gia na ton efxaristisei gonatise kai arxise na tou pernei pipa
alla epese ladi pano tis kai kaike kai antanaklastika tou dagose ton poutso tou kai autos gia na ton afisei ths efere to tigani sto kefali kai pigan kai oi 2 nosokomio
kai me thn egio pou paei me ton antra tis sto ginekologo kai tous leei ola kala me thn egimosini kai komple alla kalo 8a htan na stamatisete to proktiko sex kai o tupos leei ma egw den thn pidaw apo kwlo![]()
Yippee-ki-yay, motherfucker.
πάντως τα καραμελάκια-σκόνη που "έσκαγαν" στο στόμα τα έλεγαν "πέτα ζέτας"...
don't break the fucking circle
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
το πιο δυνατό ήταν αυτό με το "καλωσήρθες στην κόλαση του aids". βρήκε το δρόμο του ακόμα και σε σήριαλ του φώσκολου
Τυπος γνωριζει γκομενα σε μπαρ και με τα πολλα του λεει η αχορταγη παμε σπιτι μου.Ο τυπος λεει '' Ωπ, θα το βρεξουμε σημερα '', πανε σπιτι της λεει αυτη να πιουνε κατι πρωτα και το τελευταιο πραμα που θυμαται ο τυπος ειναι να πινει δυο γουλιες απο το ποτο που του εφτιαξε και μετα μπλακαουτ.Προφανως το ναρκωσε και ξυπνησε μεσα σε μια μπανιερα με παγο και ενα σημειωμα να λεει ''Δεν εχεις νεφρα,εισαι στην ταδε οδο και εχεις 3 ωρες να ζησεις'' κατι τετοιο τεσπα και ενα τηλεφωνο διπλα του.
Διαδωστε το![]()
Last edited by Jacknife; 19-04-2014 at 21:26.
Αν αυνανίζεσαι πολύ συχνά, μπορεί να ξεμείνεις από σπέρμα κάπου στην πορεία.
Life begins at 45°.
σε αυτό το θρεντ μπορεί να μπει και ολόκληρο το θρεντ με το Μάυρο Άνθρωπο επίσης![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
urban legend den einai oti o ronaldo(9) eixe ksekinisei apo tin kalamata?
ότι τον είχαν δοκιμάσει κι απορρίψει, και ναι, είναι urban legend.
Είχα ακούσει πως η κομμώτρια της βουγιουκλάκη είχε πει πως η αλίκη είχε πιάσει τον μπονάτσο να πηδάει τον γιαννάκη.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
πάντως η ιστορία με το ψάρι-τυρί είναι αληθινή. εντάξει δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αλλά όντως, κατεψυγμένο ψάρι (γλώσσα) και κίτρινο τυρί με είχαν στείλει νοσοκομείο όταν ήμουν πιτσιρίκι. πιθανότατα λόγω αμμωνίας έγινε κάποια αλλεργική αντίδραση (αν και γενικά δεν είμαι αλλεργικός).
λέμε για το γνωστό chain-mail που κάποιος πάει σινεμά και κάθεται σε κάθισμα με σύριγγα μολυσμένη με aids που συνοδεύεται από αντίστοιχο σημειωματάκι εκδίκησης του ανθρώπινου γένους; ανατριχιαστικά υπέροχο.
σχετικά με κοακόλα-μέντος:
Mythbusters