Page 123 of 257 FirstFirst ... 2373113121122123124125133173223 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

Senior Member GraveMiasma's Avatar

Epeidh den exei douleia sto periptero den xreiazetai na mas ta prhzeis edw

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ας ηρεμήσουμε.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Blitzer γαμάς το thread, η Sansa είναι ένας χαρακτήρας που εξελίσσεται, δεν είναι το ζητούμενο τι είναι ικανή να κάνει και τι όχι, ούτε η γνώμη σου για εκείνη, γιατί αν κάτι είναι στάνταρ για τη σειρά είναι πως δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει.
    Έγραφα τις υποθέσεις μου περί θύτη και δολοφονίας και, on a side note, τη γνώμη μου για τη Σάνσα. Πώς ακριβώς "γαμάω το θρεντ"; Αγνόησε τα περί Σάνσα. Δεν είναι δύσκολο.

Επίσης, το γαμάω ή όχι, γνώμη μου ή όχι, ξέρω ή δεν ξέρω από που θα μου'ρθει, ο συλλογισμός μου ήταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ σωστός (και για τη Σάνσα), εφόσον επαληθεύτηκα.
    Life begins at 45°.

Senior Member ion_storm's Avatar

Ρε ονιμπότσο σταμάτα να τα πετάς έτσι.

Spoiler
    στο τελευταίο σου σχόλιο έχεις και άλλο σποίλερ. Κάντο εντιτ.
    I don't do drugs. I am drugs.

@Ονιμπότσε: Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο όνομά σου, απλά διασκέδαζα με τη φάση σου, αλλά θα το κάνω τώρα. Κατ'αρχάς έχεις κάνει μαλακία και το ξέρεις. Οι μισοί εδώ μέσα (οι βιβλιοπερίεργοι δε μετράνε) δεν έχουν καν ιδέα ποιο είναι το πιτσιρίκι στη φωτό. Ή ο Tommen.

2ον γενικά σε τρώει ο κώλος σου. ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις. Αλλά, από την άλλη, είσαι και λίγο μπερδεμένος. Κοίτα πώς λειτουργεί. Είτε τρολλάρεις, κάνεις το χαβαλέ σου, αγνοώντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ τι θα ακούσεις. Είτε δικαιολογείσαι μετά από κάθε μαλακία που έγραψες και προσπαθείς να μην το ξανακάνεις. Το να πετάς κάτι που ΞΕΡΕΙΣ ότι θα προκαλέσει κάθε 5 ποστς και μετά να προσπαθείς να δείξεις πόσο καλός και αγαθός και αθώος είσαι, εχμ, δε δουλεύει.
    Life begins at 45°.

314222 Mitsmann's Avatar

εχω την εντυπωση οτι ενα ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ, θα σας εσωζε απο ανουσια πληκτρολογηση.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

ρινς antimusic's Avatar

Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Quote Originally Posted by cloud View Post
    Blitzer γαμάς το thread, η Sansa είναι ένας χαρακτήρας που εξελίσσεται, δεν είναι το ζητούμενο τι είναι ικανή να κάνει και τι όχι, ούτε η γνώμη σου για εκείνη, γιατί αν κάτι είναι στάνταρ για τη σειρά είναι πως δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει.
    Έγραφα τις υποθέσεις μου περί θύτη και δολοφονίας και, on a side note, τη γνώμη μου για τη Σάνσα. Πώς ακριβώς "γαμάω το θρεντ"; Αγνόησε τα περί Σάνσα. Δεν είναι δύσκολο.

Επίσης, το γαμάω ή όχι, γνώμη μου ή όχι, ξέρω ή δεν ξέρω από που θα μου'ρθει, ο συλλογισμός μου ήταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ σωστός (και για τη Σάνσα), εφόσον επαληθεύτηκα.
    Spoiler
    Επαληθεύεσαι επειδή μας δείχνει τον ser dondos να την παίρνει από εκεί με το που έγινε το σκηνικό, όχι επειδή η Sansa είναι εξ' ορισμού ανίκανη. Τον ρόλο που έπαιξε ή που δεν έπαιξε μένει να τον μάθουμε, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς ποιοί και πόσοι κρύβονται πίσω από αυτό. Στωϊκή ναι είναι, αδαής λόγω καλοσύνης, πιόνι άλλων ναι, ανίκανη όμως ούτε καν έχει δείξει κάτι τέτοιο η σειρά. Ότι οι περισσότεροι αντιπαθούν Sansa επίσης βαρεθήκαμε να το ακούμε, φτάνει.

Και για να στο πω αλλιώς, αυτό που φάνηκε ήδη από πέρυσι με τις συζητήσεις μεταξύ Sansa - Littlefinger, είναι πως η Sansa μένει στο σκοτάδι επειδή το θέλουν άλλοι για τα συμφέροντά τους, κι όχι επειδή είναι ανίκανη.
    Last edited by cloud; 18-04-2014 at 18:01.

A δεν την αντιπαθώ (πρώτη φορά ακούω ότι είναι αντιπαθητική σε κάποιους, για να είμαι ειλικρινής). Απλά μου είναι αδιάφορη. Ίσως παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο σύμπαν αργότερα (ίσως και εδώ), αλλά προς το παρόν μου φαίνεται απλά αδιάφορη. Τη γνώμη μου είπα. Δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει λάβει μέρος σε οποιαδήποτε συνωμοσία. Απλά. Μπορεί να κάνω λάθος. Όσο για το "ανίκανη", νταξ, υπερέβαλα για έμφαση, πόσο καιρό βλέπτεις γραπτά μου;

Τονίζω ότι ΔΕΝ έχω διαβάσει τα βιβλία, οπότε κρίνω απ'ό,τι βλέπω στη σειρά μόνο. Τα έχω όλα, ωστόσο και σκοπεύω κάποια στιγμή. Είμαι κάπου στα μισά του πρώτου.
    Life begins at 45°.

Senior Member cloud's Avatar

Είμαι κάπου στα μισά του πρώτου.
    Κι εγώ μόνο το πρώτο έχω διαβάσει, πολυλογία που καταντάει χάσιμο χρόνου, καλύτερα η σειρά.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Τι χαζη λογικη ρε μλκ, ουτε ο Τζειμι Λανιστερ εκανε τιποτα κακο στο γαμο ή πριν το γαμο παρολο που προκληθηκε αρκετα απο το αρχιδι τον Τζοφρι, αρα με τον ιδιο συλλογισμο ειναι κι αυτος ανικανος?
    Δηλαδη οσοι ηταν ικανοι να σκοτωσουν τον Τζοφρι επρεπε να τρεξουν να προλαβουν ποιος θα τον σκοτωσει πρωτος για να μην τους πεις φλωρους και ανικανους?

Onibocho, κι εγω ειχα υποθεσει σωστα τι θα παιξει μετα τα τελευταια γεγονοτα, αλλα εχει διαφορα το να το υποθετεις και το να το βλεπεις.
    Δε μπορουσες να περιμενεις ενα επεισοδιο να γραψεις δηλαδη το αστειακι σου (που δεν ηταν καν καλο)? Σορρυ αλλα δικαια τρως τις μουτζες εν προκειμενω.

Μαλάκα πλήρωσες για να σε πάρουν στο πανεπιστήμιο;

Δεν έχω ιδέα γιατί το συζητάμε ακόμα, αλλά οκ, πάμε πάλι. Η γνώμη που έχω σχηματίσει για τη Σάνσα ως άτομο, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ, είναι ότι δε θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιου είδους συνωμοσία. Δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά με την πορεία της στη σειρά ως τώρα. Οπότε, βασικά, τι μαλακίες λες; .
    Life begins at 45°.

tt0274518

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Επίσης δεν έχεις δίκιο για το ότι στη σειρά δεν έχει φανεί το πιτσιρίκι ή ότι δεν έχει αναφερθεί το όνομά του. Προφανώς δεν είναι πρωταγωνιστής, αλλά είναι σα να μου λες ότι επειδή φτάσαμε στην τέταρτη σεζόν, ποιος θυμάται τώρα τα ονόματα των λύκων των Starks...
    Δεν υποστήριξα ποτέ ότι δεν έχει φανεί ή ότι δεν έχει αναφερθεί το όνομά του. Είπα απλά ότι οι μισοί εδώ μέσα βλέπουν τη σειρά όπως κάθε άλλη σειρά κι όχι σαν καυλωμένοι φανμπόιδες και σίγουρα δε θυμούνται μια φάτσα και ένα όνομα που εμφανίστηκε για 4 δευτερόλεπτα στην πρώτη σεζόν (τυχαίος αριθμός, γιατί θα βγει ο Φιξξξερ να πει "άντε ρε μαλάκα, 6 δευτερόλεπτα ήταν στο τάδε επεισόδιο"). Και, όπως και να χει, ήξερες πολύ καλά ότι ήταν σπόιλερ, έστω και μικρό, όταν έγραψες αυτό που έγραψες και έβαλες και το βλακοχαμογελάκι δίπλα.

Αυτό που ήθελα να πω ήταν πες τη μαλακία σου και take it like a man, όπως κάνουμε όλοι ή γίνε λίγο πιο μετρημένος, αφού, όπως φαίνεται, ΔΕΝ την παλεύεις να σε κράζουν όλοι και να μαζεύεις μούτζες. Δεν το'χεις, ρε παιδί μου, πώς το λένε... Ας λήξει εδώ αυτό ε.
    Life begins at 45°.

ρινς antimusic's Avatar

όλα αυτά για μια μουτσούνα που δεν λέει ατάκα και εμφανίζεται πρώτη φορά στη σειρά, αφού ο ηθοποιός έχει αλλάξει.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".