Αυτός ο κωλόγαυρος που πέταξε την μπανάνα στο Σαλίνο, πως βρέθηκε ανάμεσα στους παοκτσήδες βρε παιδιά;;;
Αυτός ο κωλόγαυρος που πέταξε την μπανάνα στο Σαλίνο, πως βρέθηκε ανάμεσα στους παοκτσήδες βρε παιδιά;;;
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ελα τωρα....
ypersyntelikos ΣΗΜΕΡΑ ήθελε να γίνει γαύρος ο παοκ?
πριν 3 μόλις χρόνια στον ημιτελικό με την αεκ έγιναν πολύ χειρότερες φασαρίες και τρεξίματα, ο παοκ δεν έγινε γαύρος τότε επειδή αποκλείστηκε ενώ στην αποψινή κλωτσοπατινάδα του έκατσε ένα γκολ και κέρδισε τον οσφπ και πούλησε τραμπούκο αντί να στρέψει πάλι το άλλο μάγουλο και να τον πιει?
η οποία αεκ φυσικά σε συνέχεια εκείνου του ημιτελικού πήγε και έκανε τις ίδιες αθλιότητες στον τελικό με τον ατρόμητο, η αεκ έγινε γαύρος τότε ή θα περιμένουμε κάνα χρόνο ακόμα μέχρι να ανέβει για να προσπαθήσει να γίνει γαύρος ?
όλοι γαύροι θέλουν να γίνουν και ποτέ κανένας δεν μπορεί να γίνει γαύρος γιατί κάνεις δεν μπορεί να πιάσει ακόμα το gist αυτού του συλλόγου. μια ζωή αλαφιασμένοι και ζαλισμένοι από τις σφαλιάρες θα τρέχουν από πίσω του, όλοι
Αρειανός λες ε;
Γενικά πάντως, όπως ο "βρωμοπασόκος" δεν το ρίχνει απαραίτητα πασοκάρα, ετσι και ο "κωλόγαυρος" δεν είναι απαραίτητα οπαδός του Ολυμπιακού, αυτές είναι ευρύτερες έννοιες, πανανθρώπινες, δεν μπορούν να ζήσουν στα αυστηρά πλαίσια τόσο ασφυκτικών ορισμων.
~
~
ρε Ναθινγκμανε....
προφανως και ηταν καποιος απο τους παμπολλους ΠΑΟΚτσηδες φασιστες
απο αυτο βρηκες να πιαστεις? κλαιν...ολοκληρο Τοτενκοπφ υπαρχει
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Μινμιν, μου φάνηκε πιο σημαντικό από τα ψαρικά στους πάγκους (που "μπορεί και ο Ολυμπιακός να τα έριξε"), τις Τζαβελιές στο γήπεδο ή τις θρασύδειλες ψιλές που μπορεί να έπεσαν στα αποδυτήρια, αυτά είναι θέματα για να ψωλάρουν μαντράχαλοι στα φέισμπουξ και μαθητές στο διάλειμμα.
έντιτ: καλή ώρα ^^
Last edited by nothingman; 17-04-2014 at 01:51.
~
~
εισαι 30ξεφευγα και εχεις δει ''δεν θα γινεις ελληνας ποτε'' σε Νινη, ναζιστικο (οκ Πρωσικο) συμπολο σε κεντρικο συντεσμο, και βρισιμο για νεκρους της 7 και τον πως τον λενε στην Λαρισα
εγω δεν θα βγαλω κανεναν ΛΑΔΙ
το μάθημα ήθους πονάει όταν αλλάζουν οι ρόλοι.Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, κάνοντας λόγο "ποδόσφαιρο των ψαριών, των μπανανών, του ξύλου και της αλητείας των μπράβων".
Rock or Nothing
Μεγάλη πρόκριση![]()
λιγο ακομα και θα γραψει κι ο Ομπμανα![]()
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Όπως τα λες είναι, δεν ήταν ο αποψινός ο πρώτος μαλάκας που εμφανίστηκε σε γήπεδο. Το ανέφερα για να μη χαθεί σε έναν ορυμαγδό φωτογραφιών από καπνογόνα, πανηγύρια κτλ.
Σχεδόν όπως τα λες είναι, εγώ ΛΑΔΙ βγάζω τους υπεύθυνους για το πανώ Μπάγεβιτς με Στανίση και πατρίδες στα Φιλαδέλφεια.
~
~
Μίτσμανν, επιλέγω να μην κατανοήσω ακριβώς την ειρωνία, λες και σε αυτό το θρεντ μονάχα εσύ και 2-3 ακόμη έχετε την επιστημονική κατάρτιση να γράφετε και να παρεμβαίνετε, θα ήθελα να σε ενημερώσω όμως ότι στο περσινό κύπελλο ήμουν μέσα, σε ένα ματς (για το οποίο εκκρεμεί και εισαγγελική εντολή) όπου ο Μανιάτης σήκωσε το χέρι του μπρος στα μάτια μου (και ακόμα πιο μπροστά ήταν και ο διαιτητής - ο πίσω από τη γραμμή, ο 4ος), οπότε έχω δικαίωμα να είμαι όσο οργισμένος γουστάρω. Εσύ μπορείς να επιλέγεις να έχεις 10 μήνες μνήμη, εγώ όχι, οπότε κι εύχομαι σε αυτή την πουστοομάδα να βιώσει όσο εντονότερα γίνεται την αδικία, τη βία κλπ. Είναι το λιγότερο που μπορώ να ευχηθώ, ειδικά τώρα που ενδέχεται αυτό το σκυλολόι να μας κυβερνήσει τη μισή Αττική. Αυτά, οποιαδήποτε άποψη "nai alla ki eseis den eiste ka8aroi" δε με αγγίζει όταν βγαίνει από οπαδούς της Καμόρα και του Αλ Καπόνε.