θα γίνει ο πρώτος με τρία τσ λ με τρεις ομάδες
θα γίνει ο πρώτος με τρία τσ λ με τρεις ομάδες
ο άλλος είναι ο προβοκαφίξξξερ κι ο παράλλος έκανε πλάκα.
Και το δικο μου πλακα ηταν ως απαντηση στην πλακα του κοιλιασαμπρελα κρις καχυποπτομπος!
Ποσο τυχερος πια αυτος ο ανθρωπος? Γαλατασαραι, Παρι Σεν Ζερμεν, και τωρα Ατλετικο στο δρομο για τον τελικο...
Το Champions League ειναι, οχι κυπελλο Ελλαδας, θα παιξεις με καλες ομαδες στο δρομο για τον τελικο. Το θεμα ειναι οτι απεφυγε Μπαγερν, Ρεαλ, Μπορουσια, Μπαρτσελονα, Μαντσεστερ που ειναι ειτε καλυτερες απο αυτες που πετυχε, ή εστω μεγαλυτερα "ονοματα" (το οποιο παιζει κι αυτο το ρολο του οσο να ναι). Προσωπικα θελω ισπανικο εμφυλιο με νικητρια την Ατλετικο
ενω το δικο μου ηταν υμνος προς την νο1 συμπαθεια μου στον ποδοσφαιρικο χαρτη, τον Χεσους Χιλ.
χαχ, ενταξει.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
το δικό σου ήταν "σας τη λέω γιατί ο πρόεδρος ήταν μαλάκας, αλλά κάνετε επιλεκτικό μόκο, χοχοχο"
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Σωστά, το ξέχασα τελείως!
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Μπαγερν - Τσελσι. το πρωτο ψιλοαναμενομενα, το δευτερο στα εκτος εδρας γκολ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
etsi ventouza