χαχαχα![]()
KILL THE JEASUS
satanic propaganda
I don't do drugs. I am drugs.
Για κάποιο λόγο μου έσκασε ανάμνηση από το Order of The Stick με το πάνω πάνω, πάω να διαβάσω καμιά 200ρια σελίδες.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
το πιάσαμε το υπονοούμενο ρε ικονοκλαστ ... το κακό είναι ότι έχεις δίκιο.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν το πιάνουν όλοι το «υπονοούμενο».
Ειδικά όταν σε οποιαδήποτε κουβέντα που κάποιος βγαίνει και λέει ανοιχτά -ή και ακροθιγώς- για φασίστες οπαδούς, φασιστικές διοικήσεις, στημένα πρωταθλήματα και μη αναστρέψιμη μπόχα στον επαγγελματικό αθλητισμό πάντα βγαίνει κάποιος (πολύ συχνά αριστερός) να «διορθώσει», να «εξηγήσει», να «τα πει από τα μέσα, όπως ισχύουν» να υπενθυμίσει για «πάλη μέσα στους συνδέσμους».
Και γω ρωτάω κάθε φορά που ακούω τις ίδιες αρχιδιές. Βρες μου έναν υπαρκτό μαζικό σύνδεσμο που βγαίνει να πει κουβέντα για ό,τι γίνεται. Συζητάμε μετά.
Βασικά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε πιο κραυγαλέα κατάσταση από τις προηγούμενες που "ο λαός αποτελούσε μοχλό πίεσης κλπ", αλλά πλέον θα υπάρχει ξεκάθαρη και επίσημη γραμμή κρούσης κατά των ναυτεργατών καθώς "εμείς είμαστε με τους εφοπλιστές μας".
Δλδ ικόνο μας λες ότι η απάντηση είναι ή "ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αλάνες" ή "Μαρινάκηδες".
Δεν ξέρω αν είμαι τελείως αντίθετος με αυτή την άποψη, αλλά αναρωτιέμαι κι εγώ. Δλδ η απάντηση "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε" παντού ισχύει, το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Να γίνει against modern football thread να τα πούμε όλα.