Κοιμάσαι όρθιος, πληρώνεις ξενοδοχείο, και ξεχνάς και τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο.
Το σημερινό ήταν σφαγή ολκής, για να μπορέσουν τα παιδάκια να πάνε αύριο χαρούμενα στο σχολείο τους και να περάσετε τελικό νταηλίκι.
Δεν σας βγήκε όμως ακριβώς όπως το θέλατε, και τώρα το ρίξατε στο "να σκοτώσουν γάβρους" κτλ κτλ. Περιμένεις μετά το σημερινό να μην γίνει στον επαναληπτικό της πουτάνας το κάγκελο? Σε διαβεβαιώ πως η Ριζούπολη (για την οποία τόσο είστε περήφανοι..) θα είναι νηπιαγωγείο. Σήμερα είσασταν προκλητικοί. Εντάξει μωρέ, επόπτης από τα Καμίνια, διαιτητής 31 ετών που θέλει να γίνει διεθνής κτλ κτλ. Α, πες και το άλλο, "ε ρίξτε λεφτά, κάντε ομάδαρες να μας κερδίζετε".
Δεν βλέπεις μπροστά σου γιατί έχεις τυφλωθεί εσύ. Η ομάδα σου επί Κόκκαλη ήταν σιχαμένη, και επί Μαρινάκη είναι 100Χ το ίδιο. Ξέρω, όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κομπλεξικοί μπλα μπλα μπλα, αλλά ρε φίλε, εξήγησε μου...μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν νιώθεις ότι είσαι τρύπιος? Χαίρεσαι ρε παιδί μου τέτοιες νίκες? Γιατί εγώ δεν γουστάρω να κερδίζω έτσι σχέδιο ούτε καν εσένα.
Κράτα δυνάμεις να κράξεις για την Τούμπα. Σφυρίχτρα εσείς, μπάχαλο εμείς. Αλλά ότι σπέρνεις, θερίζεις.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
έχεις ξεκωλιαστεί στα edit, ηρέμησε επιτέλους και focus.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
θα προσπαθησω να στο εξηγησω με λογια
1ο δεδομενο, το πρωτο σκρην απο οπου συμπερανες οτι σε απεκαλεσα φασιστα, ενω δεν...
2ο δεδομενο...το δευτερο σκρην οπου φαινεται στο τσατ να σε εξηγαω οτι δεν σε θεωρω φασιστα
εχουν συμβει αυτα
και μετα γραφεις εδω μεσα για το θλιβερο μουνι της μανας μου γιατι σε θεωρω φασιστα
και συνεχιζεις αποκαλωντας με ψυχακια, και ευελπιστω στο μελλον και καμμενο αλκοολικο για να δεσει το ολο πακετο
εισαι πραγματικα ενας θαυμασιος χρηστης
Ρε μαλακες ο αγωνας για το κυπελλο δεν ηταν? Ειστε ολοι οφφ τοπικ
Πουτανοπαιδο Ανχολη, γραφε γραφε μαλακιες, αλλα να θυμασαι:
![]()
Πρώτον σίγουρα η φάση της αποβολής ήταν μια ακόμα μεγάλη μαρινάκεια στιγμή,πραγματικά συγκινητικές οι εκάστοτε εμπνεύσεις διαιτητών.
Δεύτερον γίνονται λίγο γραφικοί οι ΠΑΟΞ του ερ όταν λένε τα σημερινά με δεδομένο αυτά που είχαν πει μετά το ματς του πρωταθλήματος.Προφανώς είναι διαφορετικής σημασίας παιχνίδια αλλά δεν νομίζω ότι πολυνοιάζει όταν σχολιάζουμε εδώ, δεν γίναμε ξαφνικά φίλαθλοι,
Τρίτον στα του ματς περιέργως πιστεύω ότι η αποβολή του στοχ πέρα από το ότι χάλασε ένα πιθανώς επικό β ημίχρονο, ίσως και να μην έκανε καλό τελικά στον ολυμπιακό ο οποίος μετά από τη φυγή μήτρογλου αδυνατεί να αντεπεξέλθει με κλειστές άμυνες καθώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει το τόπι στα δίχτυα,Εντωμεταξύ αν αυτό το έκτρωμα για τα μάτια και την ποδοσφαιρική αισθητική μας μπορούσε να χρησιμοποιήσει για μία φορά το πλασέ αντί του μύτου ή του κουντουπιέ και να την έδινε σωστά στον αθανασιάδη ίσως να τσίμπαγε και το Χ ο πάοκ.
![]()
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
the game is the game
εντάξει, σπάνε τα κοντερ
http://www.tokoulouri.com/sports/eternal_champions/
Rock or Nothing
"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται ν αποβληθεί το καθίκι"
"Ίσως έχει και τη χάρη του αυτό το πράγμα. Για να δούμε ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό. Κι εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα διοργανώσει σωστά το παιχνίδι. Δεν βρίσκω τον λόγο για το αντίθετο. Ο Ολυμπιακός στα τέσσερα χρόνια με τον Β. Μαρινάκη στο τιμόνι έχει διοργανώσει υποδειγματικά όλα τα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε παράπονα, ούτε από φιλοξενία, ούτε από τίποτα άλλο. Μέσα σε γενικές γραμμές καυτής ατμόσφαιρας-ντέρμπι είναι-υπήρξε ποδοσφαιρικός πολιτισμός και στα πέντε παιχνίδια (τέσσερα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο) του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Η, κάνω λάθος;
Η διαιτησία νομίζω ότι τα πήγε καλά, ως προς το ότι δεν αδίκησε σε καμία φάση καμία ομάδα-ούτε σε πέναλτι, ούτε σε φάουλ, ούτε σε οφσάϊντ. Υπήρξε το θέμα μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο όντως σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Ο Στοχ αποβλήθηκε, θα μπορούσε να αποβληθεί κι ο Φουστέρ (αν και όποιοι ήταν στο γήπεδο λένε ότι δεν ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα), αλλά θα μπορούσε να αποβληθεί κι ο Αθανασιάδης, που είχε ήδη κίτρινη-και που έδινε συνεχώς αφορμές ως το τέλος του ματς για να αποβληθεί. Όπως θα μπορούσαν να είχαν πάρει κι από μία κίτρινη οι δύο παίκτες και να είχε τελειώσει εκεί το θέμα.
Εγώ δεν αρνούμαι ότι η συγκεκριμένη φάση μπορούσε να φέρει κι άλλες αποφάσεις-όπως π.χ. και δύο αποβολές παικτών του ΠΑΟΚ (2ος ο Κλάους) και μία του Ολυμπιακού, οπότε το ματς θα ήταν 10 εναντίον 9, άρα χειρότερα για το ποδόσφαιρο. Εκείνη η φάση που δεν μπορούσε να φέρει άλλη απόφαση πλην της αποβολής και της βαριάς τιμωρίας με πολλές αγωνιστικές ήταν του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά στην Τούμπα. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλά δεν μπορεί να σφυρίζει κάθε φορά ο Κάκος...
Μόνο που το κυρίαρχο στοιχείο του ματς ήταν η πασιφανής ανωτερότητα του Ολυμπιακού, όχι μία αμφισβητούμενη διαιτητική απόφαση. Έπαιζαν η πρώτη με τη δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είχαμε τελικές 19-1, κόρνερ 9-0, αποκρούσεις 0-8 και κατοχή 71-29... Εκτός αν θέλουμε να περνάμε σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο."
Νικολακοπουλος.
Ενταξει με συγκινησε![]()
γιατί δε βγαίνει ο Η στο τηλέφωνο;Η, κάνω λάθος;