και το 1ο δείγμα είναι πανέμορφο
δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο απο το να μας γμησει τα μυαλα. ο ιδιος ο ντουλι ειπε θαναι διαφορετικο βεβαια απο οτι μας εχουν συνηθησει. δυστυχως εφυγε ο μακολουμ. κριμα κιαδικο αλλα ιν ντουλι γουι τραστ
εδω συνεργαστηκε με σιχαμενο ραπερα (οτι σκατα ειναι ο ασερ τελοσπαντων) και μας εκανε να τον συμπαθησουμε οσο δεν παει. τι να πεις τωρα. απλα να ξαναρθουν λαιβ ν ζησουμε μαγικες στιγμες. μεγαλυτερη ροκ μπαντα στον κοσμο κιετς
το λαιβ τους ηταν αξεπεραστο.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
μολις ερχομουν να το ποσταρω. το καλυτερο κλεισιμο μιας κουραστικης μερας. κατεβαινει!!! εχω ανατριχιασει
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
απο το πρωι....δε βαρεις
μουσικη για χλεχλεδες
οκ ειμαι χλεχλες. μακαρι να χαν ολες οι μπαντες τη χλεχλεδοσυνη των cake και afghan whigs. θα μουν πιοτερο ευτυχισμενος
ποθτανα ολα
iola 11
Πάντως βάζοντας το πρώτο τραγούδι σου έρχεται ένα ωραίο χλεχλέδικο χαμόγελο αυθόρμητα.
καλα εσυ γουσταρεις Bathory, Emo και Ozrics....whatever
Εξαιρετικά ακριβές σχόλιο άλλα άσχετο με το θρεντ και τη φάση.
Aν και δεν ακούω όλα τα bathory, μόνο τα επικά και το πρώτο με το τραγί (και τον Punk grunge δίσκο του Quorthon).
το βιντεο/ασμα ειναι για χλεχλεδες....δεν εχω ακουσει το αλμπουν λογο αυτου του δειγματος
γενικα οι αφγκαν γουιγκς ειναι μια μπαντα για αμερικανους χλεχλεδες....απλα πραματα
πονος μετα την συσκεψις, βρισκει την γυναικα του να την γαμαει ενας Αμπντουλ στην πισινα....τραβαει στην ερημο με ενα μπουκαλι ουισκυ των 500 ντολαρς....αυτοχτοναει κατω απο πυροτεχνηματα
του στηνουν αγαλμα: εδω απεθανε ενας κιαρατας (με πολλες πωλησεις)
μετα απο μερικες ημερες βγαινει απο τον ταφο του και βγαζει διαφορα με τον Λανεγαν
Κ Α Τ Α Ρ Α Μ Ε Ν Α Μ Π Λ Ο Υ Ζ
Φαίνεται ωραίο και ατμοσφαιρικό το νέο. Συνεχίζει περίπου από εκεί που μας άφησαν στο 1965 αφήνοντας κάπως πίσω τις soul επιρροές και με το ενημερωμένο αυτί να πιάνει την ενδιάμεση καριέρα του Dulli χωρίς δυσκολία. Το πρώτο μισό του δίσκου ακούγεται πιο δυνατό για την ώρα πάντως, αλλά αυτό ενδεχομένως θα αλλάξει.
εγω θα ελεγα οτι το δευτερο μισο ειναι σαφως καλυτερο. βεβαια ακομα δεν εχω χωνεψει το αλμπουμ. θελει ακουσματα... εχει 2-3 κομματια δυναμιτες. τα 2 σινγκλακια μαλλον ειναι και τα καλυτερα του δισκου... νοτ μπαντ αλλα θελω να κριτικαρω σωστα μολις το εχω λιωσει
ποθτανα ολα
iola 11
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Εδώ να πουμε κ ένα RIP στον τεράστιο τον Μάρκο ;(