αλλεργια εδω ξεκινησε και κανα 10ημερο (ερχεται η ανοιξη νωριτερα εδω χαμω)
πεσμενος οργανισμος, εδω και 5 μερες κανονικα ΞΟΖΑΛ υπνηλια φουλ και ντεξα ρινασπρέυ
σημερα νοτιαδες τση κρητη, γαμησε μας κι αλλο.
καλα οχι και ΦΜΛ εχουμε μαθει εδω και τοοοσα χρονια, αλλα μιας και πιασαμε αλλεργιες.
ελα νταλαρες να μιλαμε ολοι απο τη βουλωμενη μυτη
..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...
http://justaburn.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
https://www.facebook.com/1000modsFanClub
fml γιατι εχω χτυπησει τον ωμο μου(γερο αποτομο τραβηγμα) εδω και τρια χρονια και δε λεει να περασει εντελως.
μετα για καποιο λογο μεταφερεται ο πονος και στον αλλο ωμο(!?!??!) και απο αποψη γυμναστικης νιωθω αναπηρος.
Αυτό που πάει ο πόνος στον άλλο ώμο, κάτι προς αυχένα μεριά μου φέρνει...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
oxi...kai gw de kserw giati
apla ekana gia kapoia periodo kati askiseis kai kalytereve...oxi omws kati to stathero...
ο τραυματισμος εγινε ενω συγκρατουσα ολο μου το σωμα με το ενα χερι για να μη πεσω, ενας βαρβαρος επεσε με ολη του τη δυναμη και το σωμα του πανω στην κλειδωση(ενω ολο το χερι απο τον ωμο ηταν τεντωμενο) και για μισο λεπτο ειχε λυσει το χερι...
σε μος πιτ ολη η φαση...
πλεον οταν κοιμαμαι πανω στους ωμους μου πονανε λιγο
έχω πάθει κ εγώ σε πιο light φάση και με βασάνισε κανα 6μηνο. μου έφυγε με συντηρητική γυμναστική και ξεκούραση.
ένας κολλητός έπαθε ζημιά στον πάγκο, εκεί που έπαιρνε την επανάληψη πήγε ένα καθυστερημένος και πείραξε την μπάρα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία. τον πονούσε χρόνια, μέχρι που πήγε σε ένα φίλο μας ορθοπεδικό. κάτι του έκανε σε στυλ φυσιοθεραπείας + του έδωσε κάτι φάρμακα και έγινε καλά μέσα σε λίγες μέρες.
Rock or Nothing
μπλεξιμο...
θα βρω κανα εμπιστευτικο ορθοπεδικο να δοκιμασω την τυχη μου
Δεν θες ορθοπεδικό... θες τον Sand Merchant σου. Στείλτου pm, σε λίγα σεσσιονς θα είσαι καινούριος.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Μου χει βγει ο ωμος 4 φορες σε διαστημα 4 χρονων... την τελευταια τον εβαλα μονος πισω δεν ετρεξα καν σε γιατρους
πλεον μπορω να πω οτι ειναι καλυτερα απο ποτε, παιζουν διαφορες ασκησεις, ιδιαιτερα σημαντικες ειναι καποιες εξειδικευμενες για να δυναμωνουν οι στροφεις κλπ... οταν ο ωμος εχει φτασει σε ενα καλο επιπεδο ανακαμψης και ενδυναμωσης, πολυ μεγαλη διαφορα κανουν ασκησεις με κονταρι... ειτε η κλασσικη για ελεγχομενε μετακινηση του ωμου (πιανεις το κονταρι με το χερια τεντωμενα - οσο πιο μεγαλη η απσοταση μεταξυ των χεριων τοσο πιο ευκολο- και πρεπει να καταληξει πισω απο τη μεση, μια κινηση 360 μοιρων συνολικα δηλαδη πρεπει να κανει το κονταρι. Οσο πιο πολυ καιρο και καλα κανει καποιος αυτη την ασκηση (εκτος του οτι ισιωνει ο κορμος) αποκτα ο ωμος μεγαλυτερο ευρος ασφαλους απομακρυνσης, με αλλα λογια βγαινει δυσκολοτερα. Αν δεν μπορεις αρχικα το κανεις μεχρι εκει που φτανεις και παιζεις εκει, οπως οταν κανεις μια διαταση ...
Κινησεις που γυρνας το κονταρι (διαφορα juggling σκηνικα με κονταρι δηλαδη στην ουσια) ειναι πολυ καλη ασκηση για τον ωμο και πολυ καλη γυμναστικη για τα χερια ουτως η αλλως
Προφανως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και το μονο σιγουρο κανεις δεν θελει αν του χει βγει ο ωμος να του ξαναβγει... ειναι μια απο τα ιδια μετα και πισωγυρισμα καποιων μηνων.... τα επιπεδα ασκησεων πρεπει να τα ανεβει κανεις σιγα σιγα και με αρκετη αυτοπεποιθηση αλλα παντα με επιγνωση οτι ζορικες ασκησεις (μονοζυγο πχ με χερια πολυ ανοιχτα κ ποδια στον αερα) μπορει να ειναι επικινδυνες εκει που δεν το περιμενεις
Last edited by VidnaObmana; 24-03-2014 at 20:21.
Let The Freak Flag Fly!
εκανα αυτο ακριβως που λες με το κονταρι
μου το εδειξε ο πατερας μου και δε πιστευα οτι θα 'χει αποτελεσμα....
σε 2-3 μερες απο ασκησεις ανοιγματα,διατασεις ειχε ηδη βελτιωθει....