Ra, ο δισκος των Numinous ειναι παρα πολυ καλος. Τον ακουω αυτες τις μερες και ειδικα τα δυο τελευταια κομματια παιζουν συνεχεια.
Και αυτο ακουω επισης:
Ra, ο δισκος των Numinous ειναι παρα πολυ καλος. Τον ακουω αυτες τις μερες και ειδικα τα δυο τελευταια κομματια παιζουν συνεχεια.
Και αυτο ακουω επισης:
για πείτε, εγώ που άκουσα 2-3 κομμάτια urfaust και μου άρεσαν α) είμαι οντοπι? β)κάνει να μου αρέσουν ή φτου κακά?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
και οντόπικ είσαι και κάνει να σου αρέσουν, γιατί φτου κακά;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Δυστυχώς είναι σατανιστές και μεταμορφώνουν ήρεμους νέους σε έξαλλους άγριους.
IC.XC.NIKA![]()
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Μεγάλη εβδομάδα έρχεται...
(Αυτό πάει και στα ηλεκτρονικοπερίεργα)
Eloi Eloi Lama Sabachthani
το Santa Fe είναι τόσο καλό
Καλουλι δεν ειναι μωρε; ψυχουλα ειναι! ενδιαφερον μπλακ μεταλ, βεβαια αυτοαποκαλουνται avante-garde αλλα ουτε καν. Πιανουν λιγο τα μηκη κυματος των Arcturus γι αυτο με εψησαν. Οπως και τα ωραια γυναικεια φωνητικα που ξεπεταγονται που και που. Δεν εχω ακουσει κατι αλλο απ αυτους και οποιος κατεχει ας ριξει καμια προταση![]()
Αν δε σας άρεσε το τελευταίο Moonsorrow, να κάτι που είναι σαν αυτό αλλά καλύτερο. Ξέρετε, άνεμοι, φιορδ, αρκούδες, μπάθορυ, δεκαπεντάλεπτα+ κομμάτια. Δύο αμερικάνοι είναι, κομμάτι από το ντεμπούτο τους που θα βγει 6 του Μάη. Υπάρχει και άλλο στο γουτουμπ για όποιον ενδιαφέρεται.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
και αλλο ενα απο νεο mayhem.χμμμ
http://lambgoat.com/features/149/May...-song-premiere
Οι Helvetespine υποτίθεται ότι κυκλοφόρησαν το 2ο full τους. Το έχει βρει κανείς ώς ώρας;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!