μπαν ρε ηλιθιε
μπαν ρε ηλιθιε
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
δεν εχω ριξει ποτε μουτζα χωρίς να διαφωνώ και γενικά δεν το χρησιμοποιώ αν δεν έχω διαβάσει τι γραφεται. Βασικά σε αυτο εισαι λαθος ομπιουανκενοτσο.
1) e4, c5
2) Νf3
έχει ασχοληθεί κανείς με πωλήσεις μέσω ebay?
δεν έχω ιδέα τι κάνω στο παρτ με τα μεταφορικά, αν δε βαριέται κάποιος ας στείλει ένα πμ να βοηθήσκει
tt0274518
αν έχεις συνηθίσει νεσκαφέ τότε ο γιάκομπς ίσως σου φανεί "κάπως" αλλά κομπλέ είναι.
Πάντως όσο θυμάμαι ήταν φθηνότερος, έστω και λίγο.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Όχι, όχι και πάλι όχι. Μην το κάνεις. Αν έστω και μια φορά στη ζωή σου έχεις πιει nescafe, οι jacobs, carrefour ή ό,τι άλλη nescafe-κόπια έχει βγει είναι το χειρότερο ΚΡΥΘΑΡΟΖΟΥΜΙ ever.
Σε παραπέμπω στο post που έκανα περί καφέ (τυπου nescafe), όπου προτείνω με πάθος τον douwe egberts. Βανίλια, αν δεν θες κάτι το ιδιαίτερο από άποψη γεύσης. Τα άλλα, φουντούκι και καραμέλα, δεν έχω πιει, αλλά γενικά οτιδήποτε με γεύση με αηδιάζει.
Last edited by tsimpouklano; 20-03-2014 at 00:00.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
παντως εγω σε κατι περιεργα μερη που πηγαινω και παιρνουν τα φτηνιαρικα, μου καλοφανηκαν σε γευση.
κυριε τσιμπουκλανο.
oreos o douwe egberts.
the game is the game
πρεπει ηδη να εχεις πιει καφε για να το προφερεις
23/6 deftones λέει
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
μέχρι και εγώ έριξα το ταληράκι μου ... ήμαρτον ρε![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
χθες ήμασταν: ένας ναρίτης, μία που το 12 το είχε ρίξει σε πρώτη φάση ανταρσύα αλλά μετά αποφάσισε να απέχει, μία αναρχική και δύο που είναι υπέρ του πολιτεύματος έτσι όπως είναι γιατί αυτό ξέρουμε αυτό αγαπάμε και παίζαμε μονόπολη μέχρι που οι 3 πρώτοι και οι 2 τελευταίοι ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να έχει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.
με τα 3/4 του ταμπλό δικό μας, μας έσκισε η προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία όταν έπρεπε να πληρώσουμε φόρο για τα ακίνητα.
η μονόπολη είναι σε δραχμές.
θα μπορούσε να μπει και στα ανέκδοτα.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"