χιουμορ 2α γυμνασιου.
χιουμορ 2α γυμνασιου.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
το νικνεημ του μετα απο αναγνωση της σελιδας και συνειδητοποιησης του ποστ του, λογικα βρισκεται σε καθεστως διαγραφης.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
καλά κάνεις και τα λες, η αλήθεια είναι ότι αυτή δε θεωρείται μια συνηθισμένη σχέση αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα (πολλοί με συνηθισμένη σεξουαλική ζωή κατά τ' άλλα έχουν περάσει πολύ χειρότερα). για να υπήρχε αυτό το πράγμα θα είχατε τους λόγους σας. από εκεί και πέρα όπως δεν είχες φιλήσει μέχρι τα 24, ε έτσι όπως το έσπασες τότε σπάει και το άλλο ΟΠΟΤΕ γουστάρεις εσύ. όλοι νιώθαμε κάποτε ότι δε θα γαμήσουμε ποτέ ειδικά καθότι φορουμάκηδες οι περισσότεροι ήμασταν και νέρντουλες φαντάζομαι (εγώ προσωπικά σίγουρα). το ότι δεν έχεις κάπου να τα πεις είναι ένα θέμα καθώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα (εκτός από οικογενειακό) που να μην απάλυνα με δυο (τριάντα κουτάκια) μπύρες με έναν καλό φίλο, εκεί πρέπει να προσπαθήσεις αλλά κι εδώ που το είπες δεν έχασες τίποτα. εννοείται ότι αν θες να βγάλεις κάτι από μέσα σου μπορείς να στείλεις πμ (είμαι αρκετά κακός ψυχολόγος αλλά θα υπάρχουν σίγουρα και άλλοι σκληροί καριόληδες στο ερ που έχουν πράγματα να σου πουν).
επίσης άκου πολλή μουσική, μερικές φορές εύχομαι να είχα φάει τα μούτρα μου με κοπέλες πιο συχνά για να έχω περισσότερους δίσκους να μου δημιουργούν τα συναισθήματα που μου προκαλεί το oceanic (δίσκος related).
edit: αν υπάρχει φιλόλογος στο φόρουμ να με βοηθήσει να βάζω δευτερεύουσες αντί για παρενθέσεις, το παράκανα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Πέρα από την συμφωνία μου με όσα έγραψε ο Phantom Duck, η πιο σοβαρή συμβουλή που έχω να δώσω είναι πως μερικές φορές, κι ιδιαίτερα για θέματα για τα οποία κανείς σε ένα βαθμό ντρέπεται (γιατί τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδωσες από αυτά τα λίγα που έγραψες), είναι πολύ ευκολότερο να μιλήσεις με ένα ψυχολόγο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δε πρόκειται να σε κρίνει για τίποτα - είναι βασικό μέρος της δουλειάς του αυτό (συν ότι αν δεν νομίζεις ότι βγαίνει κάτι θετικό από αυτό, σταματάς να τον επισκέπτεσαι όποτε εσύ θες). Η προσωπική μου εμπειρία με ψυχολόγο ήταν πολύ θετική, σε κάθε περίπτωση.
Από εκεί και πέρα, εφόσον όπως αναφέρεις υπάρχει ένα γενικότερο θέμα πως εκεί που βρίσκεσαι δεν έχεις κάποιον κοντινό φίλο, η πιο προφανής λύση είναι να ξεκινήσεις κάποια καινούργια δραστηριότητα (κάποιο άθλημα, εθελοντισμός, σχολή χορού, ό,τι στο καλό σε ψήνει), όλες έχουν κάποιο κοινωνικό χαρακτήρα κι έτσι κι αλλιώς είναι πιο εύκολο να ξεκινήσουν νέες γνωριμίες με άτομα που de facto μοιράζεστε ένα κοινό ενδιαφέρον. Δε πρόκειται αυτό, βεβαίως, να σου προσφέρει κοντινούς φίλους άμεσα, αλλά είναι μια αρχή και θα σε βγάλει και από την μιζέρια του πρόσφατου χωρισμού.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Οτι ειπε ο Φαντομ Ντακ. Εγω απλα θα προσθεσω οτι νουμερα, διαρκειες, επετειοι δεν παιζουν κανενα ρολο στην ευτυχια ενος ανθρωπου. Η κοινωνικη πιεση να φιλησει/βρει κοπελα/γαμησει καποιος σε συγκεκριμενη ηλικια και σε συγκεκριμενη ποσοτητα, ειναι απο τα πιο ηλιθια πραγματα που υπαρχουν, αλλα καταλαβαινω πως μπορει να επηρεασει τον καθεναν απο μας. Απο κει και περα, θα σου πω ενα υπερκλισε που ομως το εχω ακουσει και το εχω πει πολλακις σε παρομοιες καταστασεις: Γλιτωσες ρε μαν, δεν ειναι ΦΜΛ, ΜΛΡ ειναι, απλα πρεπει να περασουν καποια χρονια για να το καταλαβεις. Μια σχεση χωρις ερωτικη επαφη δεν ειναι υγιης σχεση, πρεπει να εισαι ταυτοχρονα και φιλος αλλα και λαβερμποη με την κοπελα σου, αλλιως ποιο το νοημα. Αλλα ακομα κι αν νιωθεις το ΦΜΛ επειδη νιωθεις πως "εχασες χρονο", δεν αξιζει.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όσο κλισέ κι αν ακούγονται, αυτά είναι που πιάνουν.
aka ξύδια, παρέες, λοιπές ασχολίες τύπου μουσική, άθλημα κλπ. Το βασικότερο ΧΡΟΝΟΣ. Το να βιάζεσαι να γίνεις καλά από το επόμενο δευτερόλεπτο είναι το πιο βασανιστικό. Θα έρθει μόνο του.
Πίστεψέ με, been there, done that (αν ψάξεις κάμποσες σελίδες πίσω).
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
σοβαρο τρολ ο ακατανομαστος
what_have_i_done.gif
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα. Δεν είμαι troll, δεν είμαι τόσο έξυπνος. Τα ερωτικά, ηλικιακά και αυτά τα έβαλα για να μείνω στο fml πνεύμα του thread, δεν έχω θέματα η κόμπλεξ με την "κατάσταση" μου, δεν ήθελα να δώσω αυτήν την εντύπωση. Χιούμορ και αυτοειρωνεία δεν μου λείπουν.
Οταν είπα ότι δεν κάναμε sex εννοούσα μόνο την πράξη. Προκαταρκτικά, oral, και αμοιβαίο masturbation δεν έλειψαν. Τώρα γιατί έλειψε το sex? Πιστεύω για τον συνδυασμό των εξής δυο: πρώτον ήμασταν virgin records(tm) και δεύτερον μένουμε ακόμα με τους δικούς μας. Στο σπίτι της το είχαν έθιμο να κοιμούνται με τις πόρτες ανοιχτές (και αν κλείναν δεν υπήρχαν κλειδιά) και οι τοίχοι ήταν λεπτοί. Και οι γονείς δεν βγαίναν ποτέ το βράδυ! Εγώ δεν είμαι ακριβώς με τους δικούς μου αλλά έχω συγγενείς μπαστακομένους. Έπειτα: λόγο υποχρεώσεων βλεπόμασταν συνήθως σαββατοκύριακο. Στην αρχή είχε κάποια γυναικολογικά προβλήματα που διήρκεσαν κάποιους μήνες. Ταξίδια λόγο οικονομικών δεν κάναμε πολλά. Καλοκαίρι θάλασσα πάλι σε σπίτι με συγγενείς. Γενικά αυτή ψιλοφοβόταν. Ευκαιρίες υπήρξαν αλλά μια menstruation, μια κάποια αρρώστια, μια δεν ήμασταν σε mood, μια και εγώ λόγο απειρίας δεν μπορούσα να την πιάσω και να την βάλω κάτω, και στο τέλος γίνεται συνήθεια. Ναι, αν μου το λέγανε πάντως δεν θα το πίστευα.
Κατά τα άλλα ήταν μια κανονική σχέση με ups and downs.
Γυρνώντας στο κύριο λόγο που πόσταρα, τον χωρισμό, μπορώ να πω ότι την παλεύω. Η μόνη μαλακία είναι ότι το μυαλό έχει κολλήσει: ξυπνάω το πρωί και κάνω να πιάσω το κινητό να την πάρω, έρχεται μήνυμα και νομίζω ότι είναι αυτή, γενικά δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει. Πάντως με τις απαντήσεις με καλύψατε. Λίγο πολύ αυτά που ήξερα, ίσως ήθελα μόνο να "ξεσκάσω".
Fun fact: Όταν τα φτιάξαμε, αρχές 2010, αγόρασα durex των 12 με ημερ. λήξ. 11/2013. Με πονηρό ύφος της είπα "σιγά να μην φτάσουνε". E, τον προηγούμενο Νοέμβριο τα πέταξα άθιχτα... Και πήρα καινούργια.![]()
Last edited by Akatanomastos; 19-03-2014 at 00:16.
But, suddenly, I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use like inspiration...
Αν υποθέσουμε ότι δεν τρολλάρεις (κι εγώ μιλάω σοβαρά λολ), η λύση είναι μία: φίλοι. Ούτε ποτά, ούτε ναρκωτικά, ούτε πουτάνες, αυτά είναι για τους αποτυχημένους. 1-2 καλοί φίλοι θα σε βγάλουν από τον βούρκο. Μόνο.
Life begins at 45°.
στρέιτ εντζ ο Μπλίτζερ
Υπεροχότατος γιούζερ ο ακατονόμαστος <3
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μπράβο στον ακατανόμαστο. Γενικά κάτι τέτοια (σπανιότατα) ποστ λένε πιο πολλή αλήθεια για την πραγματική σεξουαλική ζωή από τι πεντακόσια ποστ του ΣΕΞΙΟΝ πάρτε-τα-καριόλες μαζί. Η αλήθεια είναι Ακατανόμαστε ότι όλοι όσοι έφτασαν τα 20+ και δεν (και είναι πολλοί ε, μην ακούς ότι μαλακία λέει ο καθένας) χέζονται με την ιδέα του σεχ, είτε ήταν αυτή η περίπτωση της κοπέλας σου είτε η δικιά σου. Οπότε δεν είναι και τόσο περίεργη αυτή η κατάσταση. Όταν με το καλό βρεις ξανά κοπέλα, χώσου και μη κολώνεις, θα παίξουνε και φέηλ, όλα στο πρόγραμμα είναι, και τα λοιπά. Μέχρι τότε, πόσταρε και κάνα αλμπουμάκι όπως τότε στο download θρεντ ε.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
γελάω, ο AnAtHeMaTiSmEnoS ήταν αυτός ρε![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()