Page 256 of 353 FirstFirst ... 156206246254255256257258266306 ... LastLast
Results 3,826 to 3,840 of 5289

Thread: The...

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν ξέρετε.
    Ή ίσως δεν ξέρετε ακριβώς , εφόσον σας είναι ενοχλητικό όμως το μπαν θα το αφαιρέσω , σε περίπτωση που αρχίσει να ανεβαίνει στα ορεινά και αρχίσει να μαγαρίζει το μιουζικ πάλι , θα αυτοεξαιρεθώ εγώ από την ενασχόλησή μου με το θρεντ.

Εύχομαι όλοι να μείνετε ευχαριστημένοι
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Μην το ξαναπείς το τελευταίο, καλά έκανες από τη μεριά σου, και ο αγαπητός Κολούμπρας προφανώς κάνει πλάκα.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Δεν υπάρχει τίποτα που δεν ξέρετε.
    Ή ίσως δεν ξέρετε ακριβώς , εφόσον σας είναι ενοχλητικό όμως το μπαν θα το αφαιρέσω , σε περίπτωση που αρχίσει να ανεβαίνει στα ορεινά και αρχίσει να μαγαρίζει το μιουζικ πάλι , θα αυτοεξαιρεθώ εγώ από την ενασχόλησή μου με το θρεντ.

Εύχομαι όλοι να μείνετε ευχαριστημένοι
    δεν είναι απλά ενοχλητικό, είναι λάθος. η φάση γενικά με τις μούτζες έχει πάρει παραπάνω αξία απ' όση της αξίζει, συγκεκριμένα έχω μουτζώσει πολύ καλά ποστ μόνο και μόνο για το τζέρτζελο. αν ενοχλούν τόσο πολύ ας φύγουν και να μείνουν μόνο τα πινξ ξέρω γω να αλληλοφασωνόμαστε. ο καθένας κρίνει και κρίνεται μέσα από τα ποστ και διαχρονικά το ερ έχει μηχανισμούς αυτοσυντήρησης για τους τρόμπες χωρίς μπαν, με τους ρόκαβλους και τζόη άλεν και αιγαίες παίζαμε μια ζωή (αλλά όχι για τα σπαμ μποτ τύπου firestorm και γιουλάι που είχαμε θεματάκι). ειδικά ένα shadowban έτσι στα κουλά και χωρίς να το πάρει πρέφα κανένας μου χτυπάει πολύ άσχημα.

εκτός αν έχασα κάτι και σπάμαρε το μιούζικ δισκάσον με κάτι άλλο εκτός από μούτζες οπότε να του καεί το βίντεο.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

οι μούτζες σαν μούτζες μου είναι τραγικά αδιάφορες έως διασκεδαστικές. Δεν θα κάτσω να αναρωτηθώ τι πάει στραβά με την πάρτη μου σε ένα μουτζοφεστ.
    Το πρόβλημα μου είναι στην ασέβεια της προσπάθειας κάποιον που προσπαθούν να συνεισφέρουν στο κοινότητα και κάνουν σαν 12 χρονών παιδάκια. Πιστεύω να κατανοείτε την διαφορά και να μην χρειαστεί να εξηγήσω και άλλο, γιατί δεν θα το κάνω.
    Το μπαν έφυγε είπαμε.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

το μπαν έφυγε, το johnnie walker έρχεται.
    Spoiler
    αχ, ευθυμήσαμε και σήμερα.
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Κυρία Μαριάννα View Post
    το μπαν έφυγε, το j ohnnie boutso έρχεται.
    Spoiler
    αχ, ευθυμήσαμε και σήμερα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Παιδια χαλαρωστε ενα τριημερο μπαν ειχε φαει ο περιπτερας για να ηρεμησει, δεν εγινε και τιποτα. Εγω για το τζερτζελο εγραψα το ποστ υποστηριξης, να κανουμε λιγο πλακα.
    Κοιλιασαμπρελας αψεγαδιαστος γενικα αν εξαιρεσουμε οτι του αρεσε η μαλακιαρα το μπρεηκιν μπαντ, αλλα ευτυχως δεν αρεσε και τοσο στη γυναικα του, οποτε κατι γινεται.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

η άποψή μου για τον σαμπρέλα δεν έχει σχέση με το αν βρίσκω παράλογο το μπαν για μούτζες στο ελέκτρικ ρέκβιεμ, ειδικά αν ανακοινώνεται στο τσατ. δε θα κάψουμε και τα βρακιά μας για τον περιπτερά αλλά μερικά κεκτημένα της φορουμάρας μας μου αρέσουν.

314222 Mitsmann's Avatar

οι μουτζες ορισμενες φορες δεν ειναι καθολου χρηστικες. αυτο να το πουμε.
    παραδειγμα :
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

314222 Mitsmann's Avatar

γαμω τον παοκ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Ούτε απολογία, ούτε ποστ αποχώρησης (dammit) όπως κάποιοι έπαιζαν τα χρήματά τους, θα είναι αυτά που θα γράψω.

Δέχτηκα ένα ΒΑΝ, δεν κατάλαβα αν ήταν επίπληξη ή οριστική απόφαση αρχικά από τον admin. Δεν έχω τίποτα με τον Σαμπρέλα και ίσα ίσα μου είναι από τους συμπαθέστερους εδώ μέσα. (ούτε τον έχω βρίσει ποτέ, αυτό ήταν είτε λάθος είτε ψέμα) Θεωρώ όμως άδικη εναντίον μου την απόφαση, γιατί το ΒΑΝ δεν στηρίχτηκε σε κάτι που έκανα και παρέβει τους κανόνες του φόρουμ, ή εμπόδισε την καλή του λειτουργία. Μπορώ να σκεφτώ μια σωρεία λόγων που χρήζουν ποινής για έναν χρήστη φόρουμ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να ρίξεις ΒΑΝ σε κάποιον επειδή σπαμμάρει ή επειδή είναι offtopic σε ένα φόρουμ που αυτό γίνεται κατά κανόνα. Προφανώς, όταν είμαι καινούργιο πρόσωπο και πολλά από τα θέματα που έχουν γραφτεί ανά τα έτη τα διαβάζω τώρα πρώτη φορά, μου κινούν την περιέργεια και θέλω να γράψω. Το ότι επίσης θέλω να συμμετέχω σε αρκετές συζητήσεις, δε θεωρώ πως είναι σπαμμάρισμα, όπως είχα κατηγορηθεί κάποια στιγμή από τον επίσης συμπαθέστατο Gonzo. Δέχθηκα το ΒΑΝ επειδή έκανα αυτό ακριβώς που αρκετοί χρήστες έκαναν εναντίον μου: έριχνα μούτζες χωρίς καν να διαβάσω τι έλεγε το ποστ.

Μα, αυτό κάνατε και στην τελική δεν τρέχει και τίποτα. Με παραξένευε και ενοχλούσε στην αρχή, μετά δεν το κοιτούσα καν. Αλλά να έχω φάει μούτζες σε FML, σε post ενημερωτικά, στο θέμα για την μπάντα μου και να τρώω ΒΑΝ για τον ίδιο λόγο; Το θεώρησα υποκριτικό. Αφού όποιος εμπαθής έριξε μούτζα σε αυτά που ανέφερα επί παραδείγματι, δεν διάβασε καν τι έγραφα. Απλώς, επειδή το έγραψε ο ΟνιΜπόχας, πάρε μούτζα στον αυτόματο πιλότο.

Από την άλλη, τις τελευταίες μέρες προσπαθούσα να μην γράφω τόσο πολύ στο φόρουμ, αλλά να συμμετέχω στο chat μπας και καταλάβει περισσότερος κόσμος σε μια πιο άμεση κουβέντα πως σκέφτομαι και σε τι ύφος γράφω (κάτι που μπορεί να έγινε πχ με τον Κολούμπρα με τον οποίο σκοτωθήκαμε στο θέμα για τα τσιγάρα, αλλά στο chat υπήρξε χαβαλές. Το ίδιο πιστέυω έγινε και με τους Leech, Ra Pariah και Art in Haste που σίγουρα με "μούτζωναν" στο φόρουμ, αλλά στο chat μια χαρά επικοινωνία υπήρχε). Ακόμα και η πλάκα που έκανα (άσχετο από το αν κρίνεται πετυχημένη ή αποτυχημένη) παρεξηγούνταν αρκετές φορές και εν τέλει, όλη αυτή η κατάσταση, με ειρωνίες για τη δουλειά μου, την ηλικία μου, τη γνώμη μου, τα γούστα μου, επιθέσεις, μούτζες, βρισιές και λοιπά με χαλούσε σε βαθμό που, ενώ μου άρεσαν πολλά από αυτά που διάβαζα και ήθελα να συμμετέχω περισσότερο, δεν το έκανα. Στην τελική, δώθηκε από άλλους περισσότερη σημασία απ' όσο πρόβαλα εγώ τα περί του εαυτού μου κι αν κάποιος έχει την καλή διάθεση να διαβάσει τα ποστς, νομίζω ότι θα το καταλάβει. Ποτέ δεν κόμπασα για την ηλικία μου (λες και θα διώξω τα μικρά παιδάκια από το γήπεδο ή το ουφάδικο για να παίξω εγώ) ούτε για τη δουλειά μου, την οποία παρεμπιπτόντως σιχαίνομαι και με έχει καταπονήσει πολύ, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Πρώτος απ' όλους ο Commissar θα έπρεπε να το ξέρει αυτό και να είναι σίγουρος τόσα χρόνια που με γνωρίζει πως κανένας δε θα δέχονταν την οργή μου για ένα ΒΑΝ σε ένα φόρουμ-τρέχα-γύρευε-δως-μου-δυο-εισιτήρια-γιατί-βιάζομαι-κι-άσε-το-κινεζοτάμπλετ-απ'τα-χέρια-σου-μαλάκα-περιπτερά.

Θεωρώ ότι είχε κάθε διακαίωμα ο admin να με επιπλήξει με ένα ΠΜ ή να μου πει ότι τον ενοχλεί -έστω και σε προσωπικό επίπεδο- αλλά με χάλασε ειλικρινά που δώθηκε το δικαίωμα να σκεφτεί τόσος κόσμος που δε με γνωρίζει ότι μπορεί να άξιζα ΒΑΝ. Κι από αυτό το ποστ τώρα μπορεί να βγει κάποιος και να κάνει quote οτιδήποτε για να με χλευάσει ή να μου την πει ή να το παίξει έξυπνος, αλλά αυτό ούτε θα με πικάρει, ούτε θα με αποτρέψει από το να πω όσα αισθάνομαι. Κλείνοντας να πω ότι πιστεύω πως δε μου δώθηκε η "ευκαιρία" να γνωριστούμε ομαλά, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθώ από μια μεγάλη μερίδα κόσμου και να γίνω τελικά αντικείμενο και στόχος πικρής χολής, κι έτσι ακόμα κι όταν προσπαθούσα να μην γίνομαι μαλάκας (σύμφωνα πάντα με τη γνώμη κάποιων) να βρίσκομαι σε αμυντική θέση.

Ευχαριστώ όσους σε διάφορα ΠΜ προσπάθησαν να με συμβουλέψουν για το κλίμα και την κατάσταση εδώ. I should have taken it slowly, but that wouldn't be me. Τέλος, ενώ χαίρομαι που γράφτηκα στο ER λυπάμαι πολύ γιατί μπορεί τελικά από όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε, να έχασα κάτι που χρόνια τώρα θεωρούσα τιμή και προνόμιό μου.

Spoiler
    GiSToBaBeHaAl

"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

λεφτεριά στον αγωνιζόμενο oniBANcho
    \m/
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Senior Member zumorito's Avatar

Ακόμα και τώρα ρε μπαγάσα όμως, μην αφήσεις κάτι να πέσει κάτω.Τσουπ νάτο πάλι το μίνι σεντονάκι σου.χαχαχ

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Κάτι έχω χάσει με το music, τι έκανε εκεί ακριβώς ο ονιμποτσ?
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Σε όποιο νέο ποστ έβλεπα δεξιά, έμπαινα κι έριχνα μούτζες μέχρι να τελειώσει η σελίδα προς τα πάνω. Στα τυφλά, χωρίς να διαβάσω τι ήταν και τι έλεγε. Ε, ο μουτζοδοστρωτήρας πήρε αμπάριζα και το New Releases νομίζω.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar