Ισχύει. Δεν είναι δυνατόν να έχει άποψη για το καπνίζειν, ένας άνθρωπος που δεν έχει φουμάρει ποτέ στην ζωή του. Ακόμα και η μυρωδιά του καπνού νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά απο καπνιστή σε μή καπνιστή.
Οντόπικ, κάπνιζα για κάποια χρόνια διάφορα, μεταξύ αυτών σαντέ, μουράτι, καρέλια φίλτρο, lucky strike και απο καπνούς old holborn και golden virginia. Το κοψα πριν 5 χρόνια και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ.
Camel άφιλτρο καλύτερο τσιγάρο έβερ εννοείται.
My dog, it's full of trash!
για καπνο πιπας πηγαινετε στους 4 νογγινσ!
κατι κακοποιοι εξ αμερικας που μεταφερουν αρκετα φθηνα καπνους πακεταρισμενους επισημα, χυμα ανεπισημα. Μια - δυο περιπτωσεις τους εχουν σταματησει στα τελωνεια και εχω χασει "το φορτιο" αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι ολα κομπλε
Όποιος ενδιαφερεται να παραγγειλει pm για να γλυτωσουμε τους αλαφουζους του κοσμου
μινμιν, additive free σημαινει ότι δε βάζουν ό,τι βάζουν κανονικά σε ένα τσιγάρο για να κατεβαίνει πιο εύκολα στους πνευμονες, να κάνει περισσότερο καπνό, να μένει περισσότερο υγρός και τέτοια. Μια λίστα με τα αντιτιβς που μπορει να έχει ένα τσιγάρο εδώ --» http://en.wikipedia.org/wiki/Cigarette_additive (έχω ξεχάσει πώς κάνουμε λινκ μια λέξη, τι πραμα ιναφτο). Οπότε δεν έχει σχέση με φυτοφάρμακα και τέτοια. Βέβαια έχω ακούσει (μιας και όταν καπνίζω ο καπνός δεν πάει κάτω (!)) ότι τέτοια τσιγάρα είναι πιο δύσκολα στο κάπνισμα, σβήνουν εύκολα και δεν μπορεις να κάνεις πολύ παφ πουφ.
φρηκ, πήγαινε σε καπνοπωλείο με πίπες και ζήτα να μυρίσεις καπνούς ή να σου δώσουν κανα δειγματάκι να δοκιμάσεις πριν πάρεις ολόκληρο πακέτο. Δε μπορεί να σου προτείνει κάποιος έναν καπνό, ειναι ιντιβιτζουαλ θέμα.
Vielen Dank für alles was mal war
Ο Αμερικαν Σπιριτ κομπλε κατεβαινει,καπνιζεται κλπ απο την εμπειρια μου.
Παντως ο καλυτερος καπνος που χω κανει ποτε ηταν αγροτικος απο αλβανια. Ειχε ενας φιλος αλβανος γειτονακι αθηνα (30 ευρω το μισοκιλο), μου χε δωσει γυρω στα 40γ τσαμπα. Ο καπνος ηταν αρκετα ξηρος και σκληρος, σχετικα σκουροχρωμος.Βαρυς καπνος , σε γεμιζε και αφηνε μια γαματη γευση στο λαιμο. Εκανες τσιγαρο το ευχαριστιοσουν μετα εκανες μετα απο 20 λεπτα παλι ξερω γω. Οσοι δοκιμασαν γουσταρανε ακομα και αυτοι που δεν πολυγουσταρουν βαρια καπνα.
Let The Freak Flag Fly!
εγω παντως του εκανα σωματικο ελεγχο οταν εφευγε απο το σπιτι μου