Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
Θα κανω εμετο ρε μλκ, σταματα
Δεν το πιασα :/
Μπορεις να αντικαταστησεις τις λεξεις Breaking Bad με τις λεξεις Backstreet Boys και τα ονοματα των πρωταγωνιστων με τα ονοματα Nick, AJ, Kevin Brian, Howie, και το ποστ σου θα ηταν ενα τελειο ποστ 15χρονου κοριτσιου εν ετει 1997! Απο κει και περα δεν εχω ιδεα τι εννοει ο Σαμπρελας, αλλα σιγουρα κατι γαματο θα εννοει, το οποιο ειχα σκεφτει κι εγω απο πριν! Ισως να εννοει οτι το ποστ μου ειχε και καποιον κρυμμενο αυτοσαρκασμο για το ποσο κραζω το ΒΒ, αν ναι, τοτε το πετυχε.
Αν και το ποστ έγινε σε όχι και τόσο νηφάλια κατάσταση, το feeling είναι το ίδιο. Οπότε ναι, φανμποις.

Όσο για το bb, νομίζω πως η 5η σεζόν, πέρα από την καύλα που θελε να βγάλει -προϊόν ήδη της 4ης, όπου ο walter τα γαμεί όλα, ήθελε να καταδείξει και την τραγικότητα των χαρακτήρων και πως όντως επηρεάστηκαν οι ανθρώπινες σχέσεις των χαρακτήρων της σειράς. Προσωπικά θεωρώ πως ήταν ιδανικό σε διάρκεια και απόλα, σαν να τρως την ιδανική ποσότητα για βράδυ: ούτε πολύ να σου πέσει βαρύ, ούτε λίγο για να ξυπνάς από την πείνα μες τον ύπνο.

Τώρα αν σου άρεσε περισσότερο, ή λιγότερο, γούστα είναι αυτά, δεν είμαστε εδώ για να πούμε "υπερεκτιμημένο breaking bad", "το τάδε είναι κατά πολύ καλύτερο", κλπ. Είδαμε, άρεσε/δεν άρεσε, στεκομαστε/δε στεκόμαστε, πάμε για άλλα.